YUSUF DURSUNOĞLU TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

Spor 28.06.2022 - 11:52, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4144+ kez okundu.
 

YUSUF DURSUNOĞLU TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Bölge Yarışması, 25-26 Haziran 2022 tarihleri arasında Karabük Safranbolu İlçesinde düzenlendi.

Karabük ilinde düzenlenen Halkoyunları Bölge Yarışmasında Minikler Geleneksel Düzenlemeli Dalda Fatsa Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü ile Gençler Geleneksel Düzenlemeli Dalda Ünye Ri-tim Sanat Gençlik Spor Kulübü Bölge Birincisi olarak Ordu İlini ve Karadeniz Bölgesini Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandılar. Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Bölge Yarışması, 25-26 Haziran 2022 tarihleri arasında Karabük Safranbolu İlçesinde düzenlendi. Ordu, Tokat, Samsun ve Kastamonu'daki 22 kulüpten, 600'e yakın sporcu yarışmaya katıldı. Safranbolu Spor Salonu'nda düzenlenen yarışma, açılış seremonisiyle başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından hakem kurulu üyeleri ve hakemler tanıtıldı. Halk Oyunları ekipleri Türkiye Şampiyonasına kalabilmek için hünerlerini sergilediler. Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde düzenlenen yarışmalarda her kategorinin birincisi, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. 
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Bölge Yarışması, 25-26 Haziran 2022 tarihleri arasında Karabük Safranbolu İlçesinde düzenlendi.

Karabük ilinde düzenlenen Halkoyunları Bölge Yarışmasında Minikler Geleneksel Düzenlemeli Dalda Fatsa Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü ile Gençler Geleneksel Düzenlemeli Dalda Ünye Ri-tim Sanat Gençlik Spor Kulübü Bölge Birincisi olarak Ordu İlini ve Karadeniz Bölgesini Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandılar.
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Bölge Yarışması, 25-26 Haziran 2022 tarihleri arasında Karabük Safranbolu İlçesinde düzenlendi. Ordu, Tokat, Samsun ve Kastamonu'daki 22 kulüpten, 600'e yakın sporcu yarışmaya katıldı.
Safranbolu Spor Salonu'nda düzenlenen yarışma, açılış seremonisiyle başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından hakem kurulu üyeleri ve hakemler tanıtıldı. Halk Oyunları ekipleri Türkiye Şampiyonasına kalabilmek için hünerlerini sergilediler.
Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde düzenlenen yarışmalarda her kategorinin birincisi, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.