YÜRÜTME KURUL ÜYELERİ BELLİ OLDU

Siyaset 01.01.2019 - 16:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4210+ kez okundu.
 

YÜRÜTME KURUL ÜYELERİ BELLİ OLDU

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, 26 Ekim tarihinde Genel Başkan ,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı yetki ile İl Başkanı atandıktan sonra Yönetim Kurulunu oluşturmuş, son olarak da 50 kişilik Yönetim kurulu içerisinden, Parti tüzüğünün kendisine verdiği yetkiye dayanarak 15 kişilik İl Yürütme Kurulu üyelerini (İl Başkan Yardımcılarını) belirledi.

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, 26 Ekim tarihinde Genel Başkan  ,Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı yetki ile İl Başkanı atandıktan sonra Yönetim Kurulunu oluşturmuş, son olarak da 50 kişilik Yönetim kurulu içerisinden, Parti tüzüğünün kendisine verdiği yetkiye dayanarak 15 kişilik İl Yürütme Kurulu üyelerini (İl Başkan Yardımcılarını) belirledi. İl Başkanı Halit Tomakin, yaptığı açıklamada, oluşan 50 kişilik Yönetim kurulu Üyelerinden sonra, 15 kişilik İl Yürütme Kurulu Üyelerinin de belirlendiğini belirterek, 50 arkadaşımızın her biri verilen görevleri hakkıyla yerine getirecek kabiliyete ehliyete ve liyakate sahipler. Ancak, parti tüzüğümüz bize 15 Arkadaşımızı Yürütme Kuruluna alma yetkisi vermektedir dedi. Başkan Tomakin , Seçim odaklı bir Yürütme Kurulu hazırlama gayretini gösterdiğini belirterek ,50 Yönetim Kurulu arkadaşımız ve görev tanımı belirlenen 15 arkadaşımızın öncülüğünde , Ordu’da gönüllere girmek, siyasete seviye getirmek için var gücümüzle çalışacağız . Yürütme Kurulunda görev alan arkadaşlarımızın parti tüzüğü ve iç yönetmeliğe uygun olarak görevlerini ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getireceklerine inanıyorum. Yürütme Kurulumuzun partimize ve memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum temennisinde bulundu. AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin tarafından açıklanan İl Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu: 1- İl Başkanı: Halit Tomakin, 2- Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı: Selahattin Aydın, 3- Teşkilat Başkanı: Muhittin Konca ,4- Seçim İşleri Başkanı: Abdurrahman Karagöz, 5- Tanıtım ve Medya Başkanı: Serkan Danış, 6- Dış İlişkiler Başkanı: Selman Altaş ,7- Sosyal Politikalar Başkanı: Hamdi Şensoy, 8- Yerel Yönetimler Başkanı: Musa İşler ,9- Ekonomi İşler Başkanı: Telat Yıldız,10-Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı: Kemal Cebeci ,11-Mali ve İdari İşler Başkanı: Özlem Yıldırım Ercan ,12-AR-GE Başkanı: Fatih Aktaş, 13-Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı: Eyüp Çalış, 14- İnsan Hakları Başkanı: Ali Yekta Poyraz, 15-İl Sekreteri: Naime Bektaş. HABER MERKEZİ
AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, 26 Ekim tarihinde Genel Başkan ,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı yetki ile İl Başkanı atandıktan sonra Yönetim Kurulunu oluşturmuş, son olarak da 50 kişilik Yönetim kurulu içerisinden, Parti tüzüğünün kendisine verdiği yetkiye dayanarak 15 kişilik İl Yürütme Kurulu üyelerini (İl Başkan Yardımcılarını) belirledi.

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, 26 Ekim tarihinde Genel Başkan  ,Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı yetki ile İl Başkanı atandıktan sonra Yönetim Kurulunu oluşturmuş, son olarak da 50 kişilik Yönetim kurulu içerisinden, Parti tüzüğünün kendisine verdiği yetkiye dayanarak 15 kişilik İl Yürütme Kurulu üyelerini (İl Başkan Yardımcılarını) belirledi.
İl Başkanı Halit Tomakin, yaptığı açıklamada, oluşan 50 kişilik Yönetim kurulu Üyelerinden sonra, 15 kişilik İl Yürütme Kurulu Üyelerinin de belirlendiğini belirterek, 50 arkadaşımızın her biri verilen görevleri hakkıyla yerine getirecek kabiliyete ehliyete ve liyakate sahipler. Ancak, parti tüzüğümüz bize 15 Arkadaşımızı Yürütme Kuruluna alma yetkisi vermektedir dedi.
Başkan Tomakin , Seçim odaklı bir Yürütme Kurulu hazırlama gayretini gösterdiğini belirterek ,50 Yönetim Kurulu arkadaşımız ve görev tanımı belirlenen 15 arkadaşımızın öncülüğünde , Ordu’da gönüllere girmek, siyasete seviye getirmek için var gücümüzle çalışacağız . Yürütme Kurulunda görev alan arkadaşlarımızın parti tüzüğü ve iç yönetmeliğe uygun olarak görevlerini ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getireceklerine inanıyorum. Yürütme Kurulumuzun partimize ve memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum temennisinde bulundu.
AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin tarafından açıklanan İl Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu: 1- İl Başkanı: Halit Tomakin, 2- Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı: Selahattin Aydın, 3- Teşkilat Başkanı: Muhittin Konca ,4- Seçim İşleri Başkanı: Abdurrahman Karagöz, 5- Tanıtım ve Medya Başkanı: Serkan Danış, 6- Dış İlişkiler Başkanı: Selman Altaş ,7- Sosyal Politikalar Başkanı: Hamdi Şensoy, 8- Yerel Yönetimler Başkanı: Musa İşler ,9- Ekonomi İşler Başkanı: Telat Yıldız,10-Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı: Kemal Cebeci ,11-Mali ve İdari İşler Başkanı: Özlem Yıldırım Ercan ,12-AR-GE Başkanı: Fatih Aktaş, 13-Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı: Eyüp Çalış, 14- İnsan Hakları Başkanı: Ali Yekta Poyraz, 15-İl Sekreteri: Naime Bektaş. HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.