Yoğun Talep Olunca Süre 1 Ay Uzatıldı

Ekonomi 30.11.2014 - 17:23, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2846+ kez okundu.
 

Yoğun Talep Olunca Süre 1 Ay Uzatıldı

Yoğun Talep Olunca Süre 1 Ay Uzatıldı

Kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen borçların yeniden yapılandırılması için son tarih 1 Aralık’tı. Yoğun talebin olması üzerine bir açıklama Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sürenin 1 ay uzatıldığını duyurdu.       Yoğun talep süreyi 1 ay uzattırdı. Kamuoyunda “Torba Yasa” olarak bilinen 6552 Sayılı Borçların Yeniden Yapılandırması Kanun kapsamında 1 Aralık 2014 tarihinde sona erecek olan süre 1 ay uzatıldı. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yoğun ilgi ve talep üzerine, yapılandırmada son başvuru ve son ödeme tarihlerinin 1 ay uzatıldığını belirterek, Maliye Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, belediyeler, TEDAŞ ve kalkınma ajanslarına olan borçlar için vatandaşların, başvurularını 31 Aralık'a kadar yapabileceğini bildirdi. Ordu’da da borç yapılandırmasından yararlanmak isteyenler için başta belediyeler olmak üzere diğer kamu kuruluşlarının vezneleri hafta sonu da açık tutuluyor. Ordu’da şuana kadar 22 bin 500 kişi borçlarının yeniden yapılandırmak için vergi dairelerine başvuruda bulunmuş ve 141 milyon 595 bin lira borç yeniden yapılandırma kapsamında yapılandırılmıştı.
Yoğun Talep Olunca Süre 1 Ay Uzatıldı

Kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen borçların yeniden yapılandırılması için son tarih 1 Aralık’tı. Yoğun talebin olması üzerine bir açıklama Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sürenin 1 ay uzatıldığını duyurdu.

 
 
 

Yoğun talep süreyi 1 ay uzattırdı. Kamuoyunda “Torba Yasa” olarak bilinen 6552 Sayılı Borçların Yeniden Yapılandırması Kanun kapsamında 1 Aralık 2014 tarihinde sona erecek olan süre 1 ay uzatıldı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yoğun ilgi ve talep üzerine, yapılandırmada son başvuru ve son ödeme tarihlerinin 1 ay uzatıldığını belirterek, Maliye Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, belediyeler, TEDAŞ ve kalkınma ajanslarına olan borçlar için vatandaşların, başvurularını 31 Aralık'a kadar yapabileceğini bildirdi.

Ordu’da da borç yapılandırmasından yararlanmak isteyenler için başta belediyeler olmak üzere diğer kamu kuruluşlarının vezneleri hafta sonu da açık tutuluyor.

Ordu’da şuana kadar 22 bin 500 kişi borçlarının yeniden yapılandırmak için vergi dairelerine başvuruda bulunmuş ve 141 milyon 595 bin lira borç yeniden yapılandırma kapsamında yapılandırılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.