YENİ YILA TEMİZLİK İŞÇİLERİYLE GİRDİ

Gündem 01.01.2018 - 22:04, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4329+ kez okundu.
 

YENİ YILA TEMİZLİK İŞÇİLERİYLE GİRDİ

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 2018 yılına temizlik işçileriyle birlikte girdi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 2018 yılına temizlik işçileriyle birlikte girdi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 2017 yılının son saatlerinde şehrin muhtelif yerlerinde görev yapan temizlik personellerinin yeni yılını kutlarken daha sonra Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait bir şubede temizlik işçilerinin sofrasına misafir oldu.  Bayram, yılbaşı demeden Altınordu ilçesinin temizliği için çalışan personellere minnettar olduğunu anlatan Başkan Tekintaş, “Çalışma arkadaşlarımıza kazasız, sıkıntısız günler diliyorum” dedi.Başkan Tekintaş, yaptığı konuşmada, “Çalışma arkadaşlarımıza 2018 yılında sağlık, huzur, mutluluk, kazasız, sıkıntısız günler diliyoruz. 2018 yılına Bismillah diyoruz. Yeni yılın ilk dakikalarında bu şehrin temizliği için gece gündüz demeden, mesai tanımaksızın görev yapan arkadaşlarımızla bir arada olmak istedik.” şeklinde konuştu. Temizlik personelleri ise Başkan Engin Tekintaş ile 2018 yılına girmelerinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. HABER MERKEZİ   
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 2018 yılına temizlik işçileriyle birlikte girdi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 2018 yılına temizlik işçileriyle birlikte girdi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 2017 yılının son saatlerinde şehrin muhtelif yerlerinde görev yapan temizlik personellerinin yeni yılını kutlarken daha sonra Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait bir şubede temizlik işçilerinin sofrasına misafir oldu. 

Bayram, yılbaşı demeden Altınordu ilçesinin temizliği için çalışan personellere minnettar olduğunu anlatan Başkan Tekintaş, “Çalışma arkadaşlarımıza kazasız, sıkıntısız günler diliyorum” dedi.Başkan Tekintaş, yaptığı konuşmada, “Çalışma arkadaşlarımıza 2018 yılında sağlık, huzur, mutluluk, kazasız, sıkıntısız günler diliyoruz. 2018 yılına Bismillah diyoruz. Yeni yılın ilk dakikalarında bu şehrin temizliği için gece gündüz demeden, mesai tanımaksızın görev yapan arkadaşlarımızla bir arada olmak istedik.” şeklinde konuştu. Temizlik personelleri ise Başkan Engin Tekintaş ile 2018 yılına girmelerinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. HABER MERKEZİ   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.