YENİ VALİ TUNCAY SONEL

Gündem 10.06.2020 - 11:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3330+ kez okundu.
 

YENİ VALİ TUNCAY SONEL

İçişleri Bakanlığı akşam saatlerinde Valiler Kararnamesi yayımladı.

 İÇİŞLERİ Bakanlığı akşam saatlerinde Valiler Kararnamesi yayımladı. 17 ilin valisi merkeze alınırken, 24 ilin valisi başka illerde görevlendirildi. Ordu Valisi Seddar Yavuz Kocaeli Valiliği'ne atanırken, Tunceli Valisi Tuncay Sonel de Ordu Valisi olarak atandı. İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Valiler Kararnamesi Cumharbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandıktan sonra Resmi Gazete'de yayımlandı. Ordu Valisi Tuncay Sonel Kimdir ? Tuncay Sonel, 1970 yılında Adana'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana'da tamamladı. Adana Erkek Lisesi'nden sonra 1988 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1992 yılında Lisans, yine aynı fakültenin Kamu Yönetimi Anabilim Dalında 1995 yılında Yüksek Lisansını tamamladı.
İçişleri Bakanlığı akşam saatlerinde Valiler Kararnamesi yayımladı.
 İÇİŞLERİ Bakanlığı akşam saatlerinde Valiler Kararnamesi yayımladı. 17 ilin valisi merkeze alınırken, 24 ilin valisi başka illerde görevlendirildi. Ordu Valisi Seddar Yavuz Kocaeli Valiliği'ne atanırken, Tunceli Valisi Tuncay Sonel de Ordu Valisi olarak atandı.
İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Valiler Kararnamesi Cumharbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandıktan sonra Resmi Gazete'de yayımlandı.
Ordu Valisi Tuncay Sonel Kimdir ?
Tuncay Sonel, 1970 yılında Adana'da doğdu.
İlk ve orta öğrenimini Adana'da tamamladı. Adana Erkek Lisesi'nden sonra 1988 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1992 yılında Lisans, yine aynı fakültenin Kamu Yönetimi Anabilim Dalında 1995 yılında Yüksek Lisansını tamamladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.