YENİ ORDUSPOR ÇALIŞIYOR

Spor 26.08.2018 - 16:52, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3612+ kez okundu.
 

YENİ ORDUSPOR ÇALIŞIYOR

Yeni Orduspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, Afyon kampını değerlendirerek, “Bu kampımızda özel kondisyon ve daha çok teknik ile taktiğe önem vererek yaptığımız antrenmanlarımız, sezon öncesi hazırlık periyotlarımızda oyuncuların özverileriyle istediğimiz düzeyde devam etti” dedi.

Yeni Orduspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, Afyon kampını değerlendirerek, “Bu kampımızda özel kondisyon ve daha çok teknik ile taktiğe önem vererek yaptığımız antrenmanlarımız, sezon öncesi hazırlık periyotlarımızda oyuncuların özverileriyle istediğimiz düzeyde devam etti” dedi. TFF 3. Lig 2. Grupta önümüzdeki sezon şampiyonluk yarışına devam edecek olan Yeni Orduspor, Afyon’daki üçüncü etap kamp çalışmasını tamamlandı. Yaklaşık 13 gün boyunca Afyon’da kampa giren mor-beyazlılar antrenmanlarının yanı sıra hazırlık maçlarında da gücünü gösterdi. Ordu temsilcisi, oynadığı hazırlık maçlarının 2’sinden galibiyetle, 1’inden ise beraberlikle ayrıldı. Kampı değerlendiren Yeni Orduspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, kamptaki çalışmalarda oyuncuların performansından memnun olduğunu söyledi.  Özer, “Sezon öncesi hazırlık periyodumuzda 3 etap olarak belirlediğimiz ve kamplarımızın 3. etabı olan 8 Ağustos’ta başladığımız Afyon kampımızı 20 Ağustos’ta sabah yaptığımız antrenman ile sonlandırdık. Bu kampımızda özel kondisyon ve daha çok teknik ile taktiğe önem vererek yaptığımız antrenmanlarımız, sezon öncesi hazırlık periyotlarımızda oyuncuların özverileriyle istediğimiz düzeyde devam etti. Bu süreçte önce Gölcükspor (1-1) berabere ve Menemen Belediyespor (0-2) galibiyetimizle sonuçlanan skorlarla hazırlık maçlarımızı gerçekleştirdik. Daha önce söylediğimiz gibi hazırlık maçlarımızda skor bizim için önemli olmayıp çalıştığımız kondisyonel ve taktiksel antrenmanlarımızı sahada görebilmek önemlidir. Bu konuda da gerekli maç ve performans analizlerimizi yapıyoruz. Oyuncularımızın kondisyonel-taktiksel ilerlemeleri devam ediyor ve iyi yolda olduğumuzu söylemeliyim. Oyuncularımızın özverili çalışmalarından dolayı onları tebrik ediyorum ve onlara güveniyorum. Yeni Orduspor’un başarısı için hep birlikte çalışmalarımıza büyük bir istekle devam edeceğiz. 3. etap kampımızı 19 Ağustos’ta Afyon kampını son hazırlık maçı olan Manisa Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığımız 1-0’lık galibiyetle sonlandırdık” diye konuştu. Özer, Ordu’da yeni sezon hazırlıklarına devam edeceklerini kaydederek, “Üç günlük iznimizin ardından kendi tesislerimizde yapacağımız antrenmanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Lig fikstürümüzde ilk hafta maçımız olan kendi sahamızda oynayacağımız Kırşehir Belediyespor müsabakasına son hazırlıklarımızı yapıp hayırlısıyla sahaya çıkacağız. Tüm halkımızın ve Yeni Orduspor taraftarlarımızın desteklerini bu maçta ve her maçta stadımıza bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.  
Yeni Orduspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, Afyon kampını değerlendirerek, “Bu kampımızda özel kondisyon ve daha çok teknik ile taktiğe önem vererek yaptığımız antrenmanlarımız, sezon öncesi hazırlık periyotlarımızda oyuncuların özverileriyle istediğimiz düzeyde devam etti” dedi.
Yeni Orduspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, Afyon kampını değerlendirerek, “Bu kampımızda özel kondisyon ve daha çok teknik ile taktiğe önem vererek yaptığımız antrenmanlarımız, sezon öncesi hazırlık periyotlarımızda oyuncuların özverileriyle istediğimiz düzeyde devam etti” dedi.
TFF 3. Lig 2. Grupta önümüzdeki sezon şampiyonluk yarışına devam edecek olan Yeni Orduspor, Afyon’daki üçüncü etap kamp çalışmasını tamamlandı. Yaklaşık 13 gün boyunca Afyon’da kampa giren mor-beyazlılar antrenmanlarının yanı sıra hazırlık maçlarında da gücünü gösterdi. Ordu temsilcisi, oynadığı hazırlık maçlarının 2’sinden galibiyetle, 1’inden ise beraberlikle ayrıldı. Kampı değerlendiren Yeni Orduspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, kamptaki çalışmalarda oyuncuların performansından memnun olduğunu söyledi. 
Özer, “Sezon öncesi hazırlık periyodumuzda 3 etap olarak belirlediğimiz ve kamplarımızın 3. etabı olan 8 Ağustos’ta başladığımız Afyon kampımızı 20 Ağustos’ta sabah yaptığımız antrenman ile sonlandırdık. Bu kampımızda özel kondisyon ve daha çok teknik ile taktiğe önem vererek yaptığımız antrenmanlarımız, sezon öncesi hazırlık periyotlarımızda oyuncuların özverileriyle istediğimiz düzeyde devam etti. Bu süreçte önce Gölcükspor (1-1) berabere ve Menemen Belediyespor (0-2) galibiyetimizle sonuçlanan skorlarla hazırlık maçlarımızı gerçekleştirdik. Daha önce söylediğimiz gibi hazırlık maçlarımızda skor bizim için önemli olmayıp çalıştığımız kondisyonel ve taktiksel antrenmanlarımızı sahada görebilmek önemlidir. Bu konuda da gerekli maç ve performans analizlerimizi yapıyoruz. Oyuncularımızın kondisyonel-taktiksel ilerlemeleri devam ediyor ve iyi yolda olduğumuzu söylemeliyim. Oyuncularımızın özverili çalışmalarından dolayı onları tebrik ediyorum ve onlara güveniyorum. Yeni Orduspor’un başarısı için hep birlikte çalışmalarımıza büyük bir istekle devam edeceğiz. 3. etap kampımızı 19 Ağustos’ta Afyon kampını son hazırlık maçı olan Manisa Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığımız 1-0’lık galibiyetle sonlandırdık” diye konuştu.
Özer, Ordu’da yeni sezon hazırlıklarına devam edeceklerini kaydederek, “Üç günlük iznimizin ardından kendi tesislerimizde yapacağımız antrenmanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Lig fikstürümüzde ilk hafta maçımız olan kendi sahamızda oynayacağımız Kırşehir Belediyespor müsabakasına son hazırlıklarımızı yapıp hayırlısıyla sahaya çıkacağız. Tüm halkımızın ve Yeni Orduspor taraftarlarımızın desteklerini bu maçta ve her maçta stadımıza bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.