YEDİYILDIZ'DAN DANIŞMANLIK BÜROSU

Siyaset 25.07.2018 - 14:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2928+ kez okundu.
 

YEDİYILDIZ'DAN DANIŞMANLIK BÜROSU

Ak Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Açılan Danışmanlık Bürosu İle Vatandaşın İstek Ve Taleplerini Dinleyecek

Ak Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Açılan Danışmanlık Bürosu İle Vatandaşın İstek Ve Taleplerini Dinleyecek AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, vatandaşa daha iyi hizmet etmek, vatandaşların taleplerini kolaylıkla kendisine iletilmesini sağlamak amacıyla Ordu’da danışmanlık bürosu açtı. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardında AK Parti Ordu Milletvekili seçilen Op. Dr. Şenel Yediyıldız, vatandaşa daha iyi hizmet etmek, insanların taleplerini kolayca alabilmek adına AK Parti Ordu İl Başkanlığı Binası’na danışmanlık bürosu açtı. Mesai saatleri süresince hizmet verecek olan büroda vatandaşlar istek ve temennilerini kolaylıkla aktarabilecek. Danışmanlar aracılığı ile alınan talepler AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız’a iletilerek isteklerin daha hızlı değerlendirilmesi sağlanacak. Ordu programları kapsamında AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız’ında kullanacağı danışmanlık bürosu tüm Ordululara hizmet verecek.
Ak Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Açılan Danışmanlık Bürosu İle Vatandaşın İstek Ve Taleplerini Dinleyecek

Ak Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Açılan Danışmanlık Bürosu İle Vatandaşın İstek Ve Taleplerini Dinleyecek

AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, vatandaşa daha iyi hizmet etmek, vatandaşların taleplerini kolaylıkla kendisine iletilmesini sağlamak amacıyla Ordu’da danışmanlık bürosu açtı.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardında AK Parti Ordu Milletvekili seçilen Op. Dr. Şenel Yediyıldız, vatandaşa daha iyi hizmet etmek, insanların taleplerini kolayca alabilmek adına AK Parti Ordu İl Başkanlığı Binası’na danışmanlık bürosu açtı. Mesai saatleri süresince hizmet verecek olan büroda vatandaşlar istek ve temennilerini kolaylıkla aktarabilecek. Danışmanlar aracılığı ile alınan talepler AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız’a iletilerek isteklerin daha hızlı değerlendirilmesi sağlanacak.

Ordu programları kapsamında AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız’ında kullanacağı danışmanlık bürosu tüm Ordululara hizmet verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.