YEDİYILDIZ’DAN BAŞKAN TÖREN’E ZİYARET

Gündem 10.04.2019 - 13:40, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4307+ kez okundu.
 

YEDİYILDIZ’DAN BAŞKAN TÖREN’E ZİYARET

T.B.M.M Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’i ziyaret etti.

T.B.M.M Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’i ziyaret etti. AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleriyle Altınordu Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Aşkın Tören’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek başarı dileklerinde bulundu. MİLLETVEKİLİ YEDİYILDIZ: “AŞKIN TÖREN İLE ALTINORDU’DA DAHA GÜZEL İŞLER GÖRECEĞİZ” Ziyarette konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, 31 Mart seçimlerinin galibinin Ordu olduğunu söyledi. Aşkın Tören ile Altınordu’nun yeni bir enerji ve vizyon kazanacağını ifade eden Yediyıldız, “31 Mart Yerel seçimlerinin galibi Ordu oldu. Ordu’muz, hem Büyükşehir hem Altınordu hem de diğer ilçelerimizde deneyimli arkadaşlarımızın iş başına gelmesi ile çok iyi yerlere ulaşacaktır. Altınordu ilçemizde Aşkın Tören’in olması, yeni bir güç, yeni bir enerji ve yeni bir vizyon ile daha güzel şeyleri bizlere gösterecektir. Ben bu vesile ile Aşkın Tören’e hayırlı olsun diyor, güzel hizmetler yapacağına sonsuz inanıyorum. Bu yolda bir ve beraberiz, durmayacağız daima yürüyeceğiz” dedi. BAŞKAN TÖREN: “ALTINORDU’YU REKABET EDEN ŞEHİRLER ARASINA TAŞIYACAĞIZ” AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız’ın ziyaretleri ile onur duyduklarını aktaran Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, bayrak koşucusu olarak hizmet belediyeciliği sorumluluğunu üstlendiklerini belirtti. Hem yerel hem de merkezi ölçekte Altınordu’yu rekabet eden şehirler arasına taşıyacaklarını dile getiren Başkan Tören, “31 Mart’ta şehrimiz Türkiye’de olduğu gibi bir tercih yaptı ve bir bayrak koşucusu olarak hizmet belediyeciliği sorumluluğunu tarafımıza milletimiz tevdi etti. Bugünden itibaren hem yerel ölçekte hem merkezi ölçekte hem de parlamento ayağında Vekillerimizin katkılarıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, Altınordulularında bu vizyona ve inanca sahip çıkmaları doğrultusunda şehrimizi hem kalkınan hem de rekabet eden şehirler arasına taşıyacağımız adımları atmayı Cenab-ı Hakk bizlere nasip etsin. Bu vesile ile ziyaretleri ile bizleri onurlandıran ve bizlere güç veren AK Parti Ordu Milletvekilimiz Sayın Op. Dr. Şenel Yediyıldız’a teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
T.B.M.M Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’i ziyaret etti.

T.B.M.M Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’i ziyaret etti.

AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleriyle Altınordu Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Aşkın Tören’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek başarı dileklerinde bulundu.

MİLLETVEKİLİ YEDİYILDIZ: “AŞKIN TÖREN İLE ALTINORDU’DA DAHA GÜZEL İŞLER GÖRECEĞİZ”

Ziyarette konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, 31 Mart seçimlerinin galibinin Ordu olduğunu söyledi. Aşkın Tören ile Altınordu’nun yeni bir enerji ve vizyon kazanacağını ifade eden Yediyıldız, “31 Mart Yerel seçimlerinin galibi Ordu oldu. Ordu’muz, hem Büyükşehir hem Altınordu hem de diğer ilçelerimizde deneyimli arkadaşlarımızın iş başına gelmesi ile çok iyi yerlere ulaşacaktır. Altınordu ilçemizde Aşkın Tören’in olması, yeni bir güç, yeni bir enerji ve yeni bir vizyon ile daha güzel şeyleri bizlere gösterecektir. Ben bu vesile ile Aşkın Tören’e hayırlı olsun diyor, güzel hizmetler yapacağına sonsuz inanıyorum. Bu yolda bir ve beraberiz, durmayacağız daima yürüyeceğiz” dedi.

BAŞKAN TÖREN: “ALTINORDU’YU REKABET EDEN ŞEHİRLER ARASINA TAŞIYACAĞIZ”

AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız’ın ziyaretleri ile onur duyduklarını aktaran Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, bayrak koşucusu olarak hizmet belediyeciliği sorumluluğunu üstlendiklerini belirtti. Hem yerel hem de merkezi ölçekte Altınordu’yu rekabet eden şehirler arasına taşıyacaklarını dile getiren Başkan Tören, “31 Mart’ta şehrimiz Türkiye’de olduğu gibi bir tercih yaptı ve bir bayrak koşucusu olarak hizmet belediyeciliği sorumluluğunu tarafımıza milletimiz tevdi etti. Bugünden itibaren hem yerel ölçekte hem merkezi ölçekte hem de parlamento ayağında Vekillerimizin katkılarıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, Altınordulularında bu vizyona ve inanca sahip çıkmaları doğrultusunda şehrimizi hem kalkınan hem de rekabet eden şehirler arasına taşıyacağımız adımları atmayı Cenab-ı Hakk bizlere nasip etsin. Bu vesile ile ziyaretleri ile bizleri onurlandıran ve bizlere güç veren AK Parti Ordu Milletvekilimiz Sayın Op. Dr. Şenel Yediyıldız’a teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.