YEDİYILDIZ, 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ’NDEKİ TÖRENLERE KATILDI

Gündem 16.07.2018 - 14:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2746+ kez okundu.
 

YEDİYILDIZ, 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ’NDEKİ TÖRENLERE KATILDI

AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Cumhurbaşkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde düzenlenen anma törenlerine katıldı.

AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Cumhurbaşkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde düzenlenen anma törenlerine katıldı. 15 Temmuz 2016’da yaşanan hain darbe girişiminin yıldönümü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Şehitleri anma programları kapsamında geçtiğimiz yıl olduğu gibi etkinliklerin bu yılda merkezi, darbe girişiminin sembol mekanlarından olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu. Cumhurbaşkanlığı himayesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenen törene İstanbul ve çevre illerden yüzbinler akın etti. YEDİYILDIZ, “BU MİLLET ASLA ESARETİ KABUL ETMEDİ, BUNDAN SONRADA ETMECEYECEKTİR” İstanbul’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katılan AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, 15 Temmuz’u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyledi. Türk Milleti’nin 15 Temmuz’da demokrasiye sahip çıktığını ifade eden Yediyıldız, “Aziz Türk Milleti 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminde ülkesine ve bağımsızlığına canı pahasına sahip çıktı. Gözünü kırpmadan tankların önüne yatan milletimiz 15 Temmuz’da adeta bir destan yazdı. Hain darbe girişiminin üzerinden iki yıl geçmesine rağmen hissi ve yaşadığı duygular hala aynı şekilde devam ediyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 15 Temmuz destanının yazıldığı Şehitler Köprüsü’ndeki etkinliklere katıldık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklere vatandaşlarımız 15 Temmuz’daki inançla katılım sağlayarak tüm dünyaya bir kez daha mesaj verdi. Bu millet asla esareti kabul etmedi, bundan sonda etmeyecektir” dedi.
AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Cumhurbaşkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde düzenlenen anma törenlerine katıldı.

AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Cumhurbaşkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde düzenlenen anma törenlerine katıldı.

15 Temmuz 2016’da yaşanan hain darbe girişiminin yıldönümü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Şehitleri anma programları kapsamında geçtiğimiz yıl olduğu gibi etkinliklerin bu yılda merkezi, darbe girişiminin sembol mekanlarından olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu. Cumhurbaşkanlığı himayesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenen törene İstanbul ve çevre illerden yüzbinler akın etti.

YEDİYILDIZ, “BU MİLLET ASLA ESARETİ KABUL ETMEDİ, BUNDAN SONRADA ETMECEYECEKTİR”

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katılan AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, 15 Temmuz’u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyledi. Türk Milleti’nin 15 Temmuz’da demokrasiye sahip çıktığını ifade eden Yediyıldız, “Aziz Türk Milleti 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminde ülkesine ve bağımsızlığına canı pahasına sahip çıktı. Gözünü kırpmadan tankların önüne yatan milletimiz 15 Temmuz’da adeta bir destan yazdı. Hain darbe girişiminin üzerinden iki yıl geçmesine rağmen hissi ve yaşadığı duygular hala aynı şekilde devam ediyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 15 Temmuz destanının yazıldığı Şehitler Köprüsü’ndeki etkinliklere katıldık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklere vatandaşlarımız 15 Temmuz’daki inançla katılım sağlayarak tüm dünyaya bir kez daha mesaj verdi. Bu millet asla esareti kabul etmedi, bundan sonda etmeyecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.