YAYLI ÇALGILAR KONSERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kültür 14.03.2022 - 01:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4293+ kez okundu.
 

YAYLI ÇALGILAR KONSERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından yaylı çalgılar konseri gerçekleştirildi.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından yaylı çalgılar konseri gerçekleştirildi. Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Ceren Özdemir Konser Salonu’nda düzenlenen programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı. Konserde Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Gonca Görsev Kılıç, Dr. Öğr. Üyesi Sevilay Kalay Meydan ve konuk sanatçı Begüm Sarısözen Alpaydın ile öğrenciler tarafından G. P. Telemann, J.S Bach, Mehmet Efe-Serkan Sönmez, R. Lazslo, D. Shostakovıch, G. Sviridov, A. Vivaldi, Levent Yüksel, Ozan Sarı gibi ünlü müzisyenlerin eserleri ve düzenlemelerinin yer aldığı “4 Keman İçin Konçerto No: 1, La Minör Keman Konçertosu BWV 1041 1. Bölüm, Bitlis’te Beş Minare, Arabesque, 2 Keman İçin Beş Parça, Romance, 4 Keman İçin Si Minör Konçerto 1. Bölüm, Gökte Yıldız Ay Misun, Aşalım” eserleri seslendirildi. Konser sonrası Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan Dr. konuk sanatçı Begüm Sarısözen’e, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener Öğr. Üyesi Gonca Görsev Kılıç’a ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Köksal Apaydınlı Dr. Öğr. Üyesi Sevilay Kalay’a çiçek takdim etti.  
Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından yaylı çalgılar konseri gerçekleştirildi.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından yaylı çalgılar konseri gerçekleştirildi.

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Ceren Özdemir Konser Salonu’nda düzenlenen programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Konserde Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Gonca Görsev Kılıç, Dr. Öğr. Üyesi Sevilay Kalay Meydan ve konuk sanatçı Begüm Sarısözen Alpaydın ile öğrenciler tarafından G. P. Telemann, J.S Bach, Mehmet Efe-Serkan Sönmez, R. Lazslo, D. Shostakovıch, G. Sviridov, A. Vivaldi, Levent Yüksel, Ozan Sarı gibi ünlü müzisyenlerin eserleri ve düzenlemelerinin yer aldığı “4 Keman İçin Konçerto No: 1, La Minör Keman Konçertosu BWV 1041 1. Bölüm, Bitlis’te Beş Minare, Arabesque, 2 Keman İçin Beş Parça, Romance, 4 Keman İçin Si Minör Konçerto 1. Bölüm, Gökte Yıldız Ay Misun, Aşalım” eserleri seslendirildi.

Konser sonrası Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan Dr. konuk sanatçı Begüm Sarısözen’e, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener Öğr. Üyesi Gonca Görsev Kılıç’a ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Köksal Apaydınlı Dr. Öğr. Üyesi Sevilay Kalay’a çiçek takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.