YAPILAN OPERASYONLARDA 45 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Gündem 02.04.2015 - 23:42, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3261+ kez okundu.
 

YAPILAN OPERASYONLARDA 45 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ordu polisi kaçakçılara ve uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Mart ayı içerisinde yapılan operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucularla ilgili açıklama yaparken, 45 kişinin de gözaltına alındığını açıkladı.

Ordu Polisi kaçakçılara ve uyuşturucuyla mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonlarda kaçakçılara ve uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor. Ordu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 01-31 Mart 2015 tarihleri arasında yürütülen çalışmalarda; 660 Gram Esrar, 882 Adet Ecstasy Uyarıcı Hap ele geçirildi. Operasyonlarda ayrıca 18 bin 628 Paket Kaçak Sigara, 3 bin 896 Adet Cep Telefonu Aparatları, 23 Adet Sahte Para, 47 Şişe Sahte İçki, 11 Şişe Kaçak İçki, 2 Adet Sahte Belge (Fatura ve Sürücü Belgesi), 1 Adet Tabanca, 1 Adet şarjör ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü, “Bu olaylarla ilgili olarak 45 kişi adli mercilere sevk edilmiştir.” diyerek, “Halkımızdan almış olduğumuz destekle kaçakçılık ve uyuşturucu madde suçları ile mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir.” ifade etti.
Ordu polisi kaçakçılara ve uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Mart ayı içerisinde yapılan operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucularla ilgili açıklama yaparken, 45 kişinin de gözaltına alındığını açıkladı.

Ordu Polisi kaçakçılara ve uyuşturucuyla mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonlarda kaçakçılara ve uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor.

Ordu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 01-31 Mart 2015 tarihleri arasında yürütülen çalışmalarda; 660 Gram Esrar, 882 Adet Ecstasy Uyarıcı Hap ele geçirildi.

Operasyonlarda ayrıca 18 bin 628 Paket Kaçak Sigara, 3 bin 896 Adet Cep Telefonu Aparatları, 23 Adet Sahte Para, 47 Şişe Sahte İçki, 11 Şişe Kaçak İçki, 2 Adet Sahte Belge (Fatura ve Sürücü Belgesi), 1 Adet Tabanca, 1 Adet şarjör ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü, “Bu olaylarla ilgili olarak 45 kişi adli mercilere sevk edilmiştir.” diyerek, “Halkımızdan almış olduğumuz destekle kaçakçılık ve uyuşturucu madde suçları ile mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir.” ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.