YAKAYI ELE VERDİLER

Gündem 03.02.2021 - 18:32, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3669+ kez okundu.
 

YAKAYI ELE VERDİLER

29 Ocak 2021 tarihinde Gölköy İlçesi, Çatak Mahallesinde Haberleşme ve Enerji Nakil Kablosu Hırsızlığı yapıldığı ihbarı alınması üzerine Gölköy İlçe Jandarma Komutanlığı, Suç Araştırma Timi (JASAT), Olay Yeri İnceleme (OYİ) unsurlarınca; yapılan araştırma neticesinde M.K., N.K. ve B.K. isimli şahıslar 07 LT XX plakalı araç içerisinde yakalandılar. Şüpheli şahıslar (6) direk arasından yaklaşık (300 m.) uzunluğundaki bakır telefon kablosunu özel yöntemlerle çaldıkları, olay yerinden kısa sürede uzaklaştıkları, (5) direk arasında yaklaşık (200 m.) kabloya da zarar verdikleri tespit edildi.   Meydana gelen olay ile ilgili olarak şüpheliler hakkında gerekli yasal işlem başlatılarak sevk edildikleri adli makamlarca N.K. isimli şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine sevk edilmiş,  M.K. ve B.K. şüpheli şahıslar adli kontrol şartı ile serbest bırakıldılar. 

29 Ocak 2021 tarihinde Gölköy İlçesi, Çatak Mahallesinde Haberleşme ve Enerji Nakil Kablosu Hırsızlığı yapıldığı ihbarı alınması üzerine Gölköy İlçe Jandarma Komutanlığı, Suç Araştırma Timi (JASAT), Olay Yeri İnceleme (OYİ) unsurlarınca; yapılan araştırma neticesinde M.K., N.K. ve B.K. isimli şahıslar 07 LT XX plakalı araç içerisinde yakalandılar. Şüpheli şahıslar (6) direk arasından yaklaşık (300 m.) uzunluğundaki bakır telefon kablosunu özel yöntemlerle çaldıkları, olay yerinden kısa sürede uzaklaştıkları, (5) direk arasında yaklaşık (200 m.) kabloya da zarar verdikleri tespit edildi.
  Meydana gelen olay ile ilgili olarak şüpheliler hakkında gerekli yasal işlem başlatılarak sevk edildikleri adli makamlarca N.K. isimli şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine sevk edilmiş,  M.K. ve B.K. şüpheli şahıslar adli kontrol şartı ile serbest bırakıldılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.