YABAN DOMUZU SÜREK AVI DÜZENLENDİ

Gündem 29.12.2020 - 00:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1613+ kez okundu.
 

YABAN DOMUZU SÜREK AVI DÜZENLENDİ

Tarım ve Orman Bakanlığı 11. Bölge Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Ünye Şefliği ve Ünye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile gerekli emniyet tedbirleri alınarak yaban domuzu sürek avı düzenlendi.

Ünye İlçesinde tarım alanlarında, önemli derecede zirai üretime zarar verdiği tespit edilen yaban domuzlarına karşı Merkez Av Komisyonu kararları doğrultusunda; Tarım ve Orman Bakanlığı 11. Bölge Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Ünye Şefliği ve Ünye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile gerekli emniyet tedbirleri alınarak yaban domuzu sürek avı düzenlendi. Ünye İlçesi Gölevi Mahallesinde Yaban domuzlarının bağ, bahçe ve tarlalarında zirai üretime zarar verdiğinin tespit edildiği yerlerde çiftçilerin ürünlerinin korunması ve domuz popülasyonunun zarar eşiğinin altında tutulması amacıyla sürek avı düzenlendi. Sokağa Çıkma Yasağının olduğu 27 Aralık 2020 Pazar Günü ; Ünye Kaymakamlığının İzni ile 15’i Bek ve 4’ü Sürek olmak üzere 19 profesyonel avcının katılımıyla düzenlenen Sürek Avında 8 adet Ergin yaban domuzu itlaf edildi.  
Tarım ve Orman Bakanlığı 11. Bölge Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Ünye Şefliği ve Ünye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile gerekli emniyet tedbirleri alınarak yaban domuzu sürek avı düzenlendi.

Ünye İlçesinde tarım alanlarında, önemli derecede zirai üretime zarar verdiği tespit edilen yaban domuzlarına karşı Merkez Av Komisyonu kararları doğrultusunda; Tarım ve Orman Bakanlığı 11. Bölge Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Ünye Şefliği ve Ünye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile gerekli emniyet tedbirleri alınarak yaban domuzu sürek avı düzenlendi.

Ünye İlçesi Gölevi Mahallesinde Yaban domuzlarının bağ, bahçe ve tarlalarında zirai üretime zarar verdiğinin tespit edildiği yerlerde çiftçilerin ürünlerinin korunması ve domuz popülasyonunun zarar eşiğinin altında tutulması amacıyla sürek avı düzenlendi.

Sokağa Çıkma Yasağının olduğu 27 Aralık 2020 Pazar Günü ; Ünye Kaymakamlığının İzni ile 15’i Bek ve 4’ü Sürek olmak üzere 19 profesyonel avcının katılımıyla düzenlenen Sürek Avında 8 adet Ergin yaban domuzu itlaf edildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.