Error

An Error Was Encountered

The action you have requested is not allowed.

Haber Detayı
27 Eylül 2019 - Cuma 14:58
 
WASABİ TADINDA BİR ŞARKI
Türkçe Rap müziğin kadın temsilcilerinden Derya, Sony Music Türkiye & Basemode Records ortaklığındaki 2. teklisini yayınladı. Sözü Derya, müzik ve altyapıları “Astral” imzası taşıyan “Wasabi”yeSamet Porsuk yönetmenliğinde çekilen video klip Basemode Records YouTube kanalında ve Apple Music’te yerini aldı.
Sanat Haberi


Derya (Derya Ercan), 07 Kasım 1993'te Antalya'da doğdu. Eğitim hayatını Afyon ve Antalya şehirlerinde geçirdi. 2007’de raple tanışan Derya ilk kaydını 31 Mayıs 2008'de aldı. 2010 da Antalya’da Boss Records oluşumunda bulunan Derya, Temmuz 2012 de 8 şarkıdan oluşan "Rapçiler Zombi Değil" isimli ilk underground albümünü çıkardı. 2017’de Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi’ni bitirdi. Belli aralıklarla üretimine devam ettikten sonra Ekim 2016’da Güney Uğurlu ile ikinci underground albümü olan “Gecenin Dibi” isimli 6 şarkılık bir EP yayınladı. Bu zamana kadar Allame, Joker, Lider, Yunus Emre - Frekans, Güney Uğurlu gibi bir çok isimle çalıştı.

 

Diskografi:

2012 - Rapçiler Zombi Değil (Albüm)

2012 - Kum Saati

2012 - Bu Telefon Sana

2012 - Savunma Aktif

2013 - Yanar Sokaklar

2013 - Savaşistan

2014 - Zor Budur

2014 - Sarmaşık

2014 - Vaka

2015 - Bir Yerlerde

2016 - İsyan

2016 - Gecenin Dibi (EP)

2019 - FERDINVND

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: WASABİ, TADINDA, BİR, ŞARKI,
Haber Videosu
Yorumlar
Ordu
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Güncelleme: 15.08.2020
Bugün
21° - 28°
Pazar
20° - 26°
Pazartesi
19° - 25°
Ulusal Gazeteler
Ordu

Güncelleme: 15.08.2020
İmsak
03:53
Sabah
05:30
Öğle
12:38
İkindi
16:28
Akşam
19:36
Yatsı
21:07
Arşiv Arama
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Başakşehir FK
69
0
5
9
20
34
2
Trabzonspor
65
0
5
11
18
34
3
Beşiktaş
62
0
10
5
19
34
4
Sivasspor
60
0
8
9
17
34
5
Alanyaspor
57
0
9
9
16
34
6
Galatasaray
56
0
8
11
15
34
7
Fenerbahçe
53
0
11
8
15
34
8
Gaziantep FK
46
0
10
13
11
34
9
Antalyaspor
45
0
11
12
11
34
10
Kasımpaşa
43
0
15
7
12
34
11
Göztepe
42
0
14
9
11
34
12
Gençlerbirliği
36
0
16
9
9
34
13
Konyaspor
36
0
14
12
8
34
14
Denizlispor
35
0
17
8
9
34
15
Çaykur Rizespor
35
0
19
5
10
34
16
Yeni Malatyaspor
32
0
18
8
8
34
17
Kayserispor
32
0
18
8
8
34
18
MKE Ankaragücü
32
0
16
11
7
34
Öne Çıkanlar
Haber Yazılımı