Verimli Hizmet İçin Eğitim Programları Sürüyor

Siyaset 01.07.2014 - 09:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3574+ kez okundu.
 

Verimli Hizmet İçin Eğitim Programları Sürüyor

Yapılanma sürecini tamamlayarak çalışmalarına aralıksız devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, personeli için eğitim programları düzenlemeyi sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen hizmet içi eğitim programlarından biri daha yapıldı. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına “İnsan Psikolojisi, Empati ve Etkili İletişim” konularını kapsayan eğitim verildi. Konuşmacı olarak Sosyolog Yusuf Özkan Özburun’un katıldığı eğitim programı, Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda düzenlendi. Programa Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa Çalışanları, Zabıta personeli, İtfaiye personeli ve Daire Başkanlıklarınca belirlenen personeller katıldı. Eğitim toplantısı öncesinde bir açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Bayram Bayram, “Yapılanma süreci ile birlikte planladığımız eğitim programları devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, tüm personelimizin hizmet süreci içerisinde karşılaşabilecekleri sorunlar, sorunlara karşı çözüm üretme kabiliyetleri ve iletişim metotları konusunda eğitim programları düzenliyoruz. İletişim, sağlıklı ve verimli bir çalışma hayatının da ilk unsurlarındandır. Halkımıza vereceğimiz hizmet için bu olmazsa olmazımızdır” dedi. Ordu Büyükşehir Belediyesi, daha öncede iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitim programları düzenleyerek çalışanları bilgilendirmişti.
Yapılanma sürecini tamamlayarak çalışmalarına aralıksız devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, personeli için eğitim programları düzenlemeyi sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen hizmet içi eğitim programlarından biri daha yapıldı. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına “İnsan Psikolojisi, Empati ve Etkili İletişim” konularını kapsayan eğitim verildi.

Konuşmacı olarak Sosyolog Yusuf Özkan Özburun’un katıldığı eğitim programı, Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda düzenlendi. Programa Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa Çalışanları, Zabıta personeli, İtfaiye personeli ve Daire Başkanlıklarınca belirlenen personeller katıldı.

Eğitim toplantısı öncesinde bir açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Bayram Bayram, “Yapılanma süreci ile birlikte planladığımız eğitim programları devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, tüm personelimizin hizmet süreci içerisinde karşılaşabilecekleri sorunlar, sorunlara karşı çözüm üretme kabiliyetleri ve iletişim metotları konusunda eğitim programları düzenliyoruz. İletişim, sağlıklı ve verimli bir çalışma hayatının da ilk unsurlarındandır. Halkımıza vereceğimiz hizmet için bu olmazsa olmazımızdır” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, daha öncede iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitim programları düzenleyerek çalışanları bilgilendirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.