Vergi Taksitlendirmede Son Başvuru 1 Aralık

Gündem 03.11.2014 - 18:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1947+ kez okundu.
 

Vergi Taksitlendirmede Son Başvuru 1 Aralık

Vergi Taksitlendirmede Son Başvuru 1 Aralık

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 2014 Torba Yasa olarak bilinen vergi borcu yapılandırmasında son başvuru tarihinin 1 Aralık 2014 olduğunu hatırlatarak, Altınrdu Belediyesi'ne borcu olan vatandaşların Ruhsat Denetim Müdürlüğü Tahsilat Şefliği'ne başvuruda bulunmaları gerektiğini söyledi. Başkan Tekintaş, 2014 Torba Yasa ile bazı vergi borçlarının taksitlendirme ve faiz yükünden kurtulma imkanı sunduğunu belirterek, 6552 sayılı kanun kapsamında borçların yapılandırıldığını ifade ederek şunları söyledi. "Bu kanun kapsamında 30 Nisan 2014 tarihine kadar vadesi geçtiği halde ödenmemiş olan borçlar taksitlendirme yapılabilecek. Yapılandırma için son başvuru tarihi ise 1 Aralık 2014. Bu tarihten sonra başka bir başvuru almayacağız, Vatandaşlarımızın bu tanınan haktan yararlanmaları ve mağdur olmamaları için en kısa zamanda Belediyemiz Ruhsat Denetim Müdürlüğü Tahsilat Şefliği'ne başvuruda bulunmaları gerekiyor. Unutulmamalı ki, Belediyemize yapılan ödemeler Altınordu'ya tekrar hizmet olarak geri dönecektir" şeklinde konuştu.
Vergi Taksitlendirmede Son Başvuru 1 Aralık

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 2014 Torba Yasa olarak bilinen vergi borcu yapılandırmasında son başvuru tarihinin 1 Aralık 2014 olduğunu hatırlatarak, Altınrdu Belediyesi'ne borcu olan vatandaşların Ruhsat Denetim Müdürlüğü Tahsilat Şefliği'ne başvuruda bulunmaları gerektiğini söyledi.

Başkan Tekintaş, 2014 Torba Yasa ile bazı vergi borçlarının taksitlendirme ve faiz yükünden kurtulma imkanı sunduğunu belirterek, 6552 sayılı kanun kapsamında borçların yapılandırıldığını ifade ederek şunları söyledi.

"Bu kanun kapsamında 30 Nisan 2014 tarihine kadar vadesi geçtiği halde ödenmemiş olan borçlar taksitlendirme yapılabilecek. Yapılandırma için son başvuru tarihi ise 1 Aralık 2014. Bu tarihten sonra başka bir başvuru almayacağız, Vatandaşlarımızın bu tanınan haktan yararlanmaları ve mağdur olmamaları için en kısa zamanda Belediyemiz Ruhsat Denetim Müdürlüğü Tahsilat Şefliği'ne başvuruda bulunmaları gerekiyor. Unutulmamalı ki, Belediyemize yapılan ödemeler Altınordu'ya tekrar hizmet olarak geri dönecektir" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.