VEKTÖRLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Gündem 09.10.2018 - 13:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2887+ kez okundu.
 

VEKTÖRLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, çevre ve halk sağlığını korumaya yönelik vektörle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, çevre ve halk sağlığını korumaya yönelik vektörle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda il genelinde insanların toplu yaşadıkları ve hastalıkların bulaşma riskinin bulunduğu alanlarda ekipler bulaşıcı hastalıklara karşı önlem alıyor. 117 EKİPMAN, 39 PERSONELLE ETKİN MÜCADELE YÜRÜTÜLÜYOR Halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, il genelinde 16 hizmet aracı 1 adet anfibitik araç, 1 adet UTV aracı 117 ekipman, 39 personel, 3 kontrol elemanı ile halk sağlığını tehdit eden ve hastalık taşıma potansiyeline sahip canlılarla mücadele etmeye devam ediyor. KEMİRGENLERLE MÜCADELE EDİLİYOR Havaların soğumasıyla birlikte dinlenme hâline geçen sivrisinekler ve kış döneminde meydana gelen kemirgenlik problemi oldukça büyük sorun oluşturmuştur. Bunlara karşı verilen uğraşlarda Büyükşehir Belediyesinin vektörle mücadele ekipleri; su birikintileri, dere yataklarındaki durgun sular, fosseptikler, çöp alanları, çöp konteynerleri, göl, gölet, bataklıklar, kuyular, metruk binalar ve benzeri yerleri kontrol altına alarak vektörlerle etkin bir şekilde mücadele ediyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, çevre ve halk sağlığını korumaya yönelik vektörle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, çevre ve halk sağlığını korumaya yönelik vektörle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda il genelinde insanların toplu yaşadıkları ve hastalıkların bulaşma riskinin bulunduğu alanlarda ekipler bulaşıcı hastalıklara karşı önlem alıyor.

117 EKİPMAN, 39 PERSONELLE ETKİN MÜCADELE YÜRÜTÜLÜYOR

Halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, il genelinde 16 hizmet aracı 1 adet anfibitik araç, 1 adet UTV aracı 117 ekipman, 39 personel, 3 kontrol elemanı ile halk sağlığını tehdit eden ve hastalık taşıma potansiyeline sahip canlılarla mücadele etmeye devam ediyor.

KEMİRGENLERLE MÜCADELE EDİLİYOR

Havaların soğumasıyla birlikte dinlenme hâline geçen sivrisinekler ve kış döneminde meydana gelen kemirgenlik problemi oldukça büyük sorun oluşturmuştur. Bunlara karşı verilen uğraşlarda Büyükşehir Belediyesinin vektörle mücadele ekipleri; su birikintileri, dere yataklarındaki durgun sular, fosseptikler, çöp alanları, çöp konteynerleri, göl, gölet, bataklıklar, kuyular, metruk binalar ve benzeri yerleri kontrol altına alarak vektörlerle etkin bir şekilde mücadele ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.