VEFATININ 80. YIL DÖNÜMÜNDE TÖRENLERLE ANILDI

Gündem 10.11.2018 - 16:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2470+ kez okundu.
 

VEFATININ 80. YIL DÖNÜMÜNDE TÖRENLERLE ANILDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 80. yılında tüm yurtta olduğu gibi Ordu’da da törenlerle anıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 80. yılında tüm yurtta olduğu gibi Ordu’da da törenlerle anıldı. Altınordu ilçesinde düzenlenen anma programına Vali Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, protokol mensupları, daire müdürleri, askeri erkan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenklerin koyulmasıyla başlayan törenin ardından Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde, Altınordu Atatürk Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan anma programı gerçekleştirildi. VALİ YAVUZ, “AZİZ MİLLETİMİZİ ŞEREFLENDİREN BÜYÜK BİR DEVLET ADAMINI ANIYORUZ” OKSM’de yapılan ve Altınordu Atatürk Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programa Vali Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, İdare Mahkemesi Başkanı Levent Özalp, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, Ordu Baro Başkanı Av. Murat Poyraz, Vali Yardımcıları Ekrem Yaman, Ekrem Ballı, Turgut Subaşı, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mehmet Balcı, daire müdürleri, askeri erkan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Programda bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, ”Öldükten sonra hem kendimize hem ailemize hem milletimize şeref katmak mı isteriz? Yoksa öldükten sonra kurtulduk iyi ki öldü denilmesini mi isteriz? İşte bugün öylesine bir gündeyiz ki, rahmeti rahmana kavuştuktan sonra hem kendisini hem aziz milletimizi şereflendiren büyük bir devlet adamını anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bir kez daha rahmet diliyorum, ruhu şad olsun. Türkiye Cumhuriyeti Devleti kıyamete kadar yaşayacaktır” diye konuştu. Programda Altınordu Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Bilal Şahin, günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı. Daha sonra şiirler okundu. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 80. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen program Altınordu Atatürk Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlayıp, sunduğu oratoryo gösterisinin ardından sona erdi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 80. yılında tüm yurtta olduğu gibi Ordu’da da törenlerle anıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 80. yılında tüm yurtta olduğu gibi Ordu’da da törenlerle anıldı.

Altınordu ilçesinde düzenlenen anma programına Vali Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, protokol mensupları, daire müdürleri, askeri erkan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenklerin koyulmasıyla başlayan törenin ardından Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde, Altınordu Atatürk Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan anma programı gerçekleştirildi.

VALİ YAVUZ, “AZİZ MİLLETİMİZİ ŞEREFLENDİREN BÜYÜK BİR DEVLET ADAMINI ANIYORUZ”

OKSM’de yapılan ve Altınordu Atatürk Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programa Vali Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, İdare Mahkemesi Başkanı Levent Özalp, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, Ordu Baro Başkanı Av. Murat Poyraz, Vali Yardımcıları Ekrem Yaman, Ekrem Ballı, Turgut Subaşı, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mehmet Balcı, daire müdürleri, askeri erkan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programda bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, ”Öldükten sonra hem kendimize hem ailemize hem milletimize şeref katmak mı isteriz? Yoksa öldükten sonra kurtulduk iyi ki öldü denilmesini mi isteriz? İşte bugün öylesine bir gündeyiz ki, rahmeti rahmana kavuştuktan sonra hem kendisini hem aziz milletimizi şereflendiren büyük bir devlet adamını anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bir kez daha rahmet diliyorum, ruhu şad olsun. Türkiye Cumhuriyeti Devleti kıyamete kadar yaşayacaktır” diye konuştu.

Programda Altınordu Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Bilal Şahin, günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı. Daha sonra şiirler okundu. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 80. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen program Altınordu Atatürk Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlayıp, sunduğu oratoryo gösterisinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.