VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Gündem 27.10.2019 - 13:50, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1899+ kez okundu.
 

VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Vali Seddar Yavuz, 30 Ekim 2019 tarihi itibariyle yaş haddinden emekliye ayrılacak olan Vali Yardımcısı Ekrem Yaman onuruna veda yemeği programı düzenledi.

Vali Seddar Yavuz, 30 Ekim 2019 tarihi itibariyle yaş haddinden emekliye ayrılacak olan Vali Yardımcısı Ekrem Yaman onuruna veda yemeği programı düzenledi. Aktaşlar Restaurant’ta düzenlenen veda yemeğine, Vali Seddar Yavuz ve Eşi Selda Yavuz, Vali Yardımcısı Ekrem Yaman ve Eşi Emine Yaman, Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Vali Yardımcısı Bayram Gale, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, Ordu Askerlik Şube Başkanı Yarbay Ahmet Meydan ve eşleri katıldı.   30 Ekim 2019 tarihi itibariyle yaş haddinden dolayı emekliye ayrılacak olan Vali Yardımcısı Ekrem Yaman da veda yemeğinde yaptığı konuşmada duygularını şöyle dile getirdi: “Yıllarca işgal ettiğimiz ve zamanı gelince sahibine bıraktığımız makamların, gerçek sahibi Türk Milleti’dir. Hayat, doğru cevapları olmayan bir sınavdır. Arkamızda kalanlara, ‘yaşayışı güzeldi. Hizmeti güzeldi. Ahirete intikali de güzel oldu. Geride bıraktığı hatıralar da güzeldi’ dedirtmeliyiz. Dünyada insan yaşadıklarıyla değil, yaşattıklarıyla anılır. O halde anılması güzel olan bir söz olmalıyız. Bizlere huzurlu bir çalışma ortamı sunan Sayın Valimiz Seddar Yavuz’a ve değerli eşine ve birlikte çalışmaktan haz aldığım değerli meslektaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Konuşmaların ardından, Vali Seddar Yavuz tarafından Vali Yardımcısı Ekrem Yaman’a, İçişleri Bakanlığınca ve Ordu Valiliğince hazırlanan Teşekkür Belgeleri ile hizmetlerinin anısına çeşitli hediyeler takdim edildi.
Vali Seddar Yavuz, 30 Ekim 2019 tarihi itibariyle yaş haddinden emekliye ayrılacak olan Vali Yardımcısı Ekrem Yaman onuruna veda yemeği programı düzenledi.

Vali Seddar Yavuz, 30 Ekim 2019 tarihi itibariyle yaş haddinden emekliye ayrılacak olan Vali Yardımcısı Ekrem Yaman onuruna veda yemeği programı düzenledi.

Aktaşlar Restaurant’ta düzenlenen veda yemeğine, Vali Seddar Yavuz ve Eşi Selda Yavuz, Vali Yardımcısı Ekrem Yaman ve Eşi Emine Yaman, Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Vali Yardımcısı Bayram Gale, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, Ordu Askerlik Şube Başkanı Yarbay Ahmet Meydan ve eşleri katıldı.  

30 Ekim 2019 tarihi itibariyle yaş haddinden dolayı emekliye ayrılacak olan Vali Yardımcısı Ekrem Yaman da veda yemeğinde yaptığı konuşmada duygularını şöyle dile getirdi:
“Yıllarca işgal ettiğimiz ve zamanı gelince sahibine bıraktığımız makamların, gerçek sahibi Türk Milleti’dir. Hayat, doğru cevapları olmayan bir sınavdır. Arkamızda kalanlara, ‘yaşayışı güzeldi. Hizmeti güzeldi. Ahirete intikali de güzel oldu. Geride bıraktığı hatıralar da güzeldi’ dedirtmeliyiz. Dünyada insan yaşadıklarıyla değil, yaşattıklarıyla anılır. O halde anılması güzel olan bir söz olmalıyız. Bizlere huzurlu bir çalışma ortamı sunan Sayın Valimiz Seddar Yavuz’a ve değerli eşine ve birlikte çalışmaktan haz aldığım değerli meslektaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından, Vali Seddar Yavuz tarafından Vali Yardımcısı Ekrem Yaman’a, İçişleri Bakanlığınca ve Ordu Valiliğince hazırlanan Teşekkür Belgeleri ile hizmetlerinin anısına çeşitli hediyeler takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.