VATANDAŞLAR ONLİNE SİPARİŞ İLE İHTİYAÇLARINI GİDEREBİLECEK

Gündem 23.08.2021 - 23:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3477+ kez okundu.
 

VATANDAŞLAR ONLİNE SİPARİŞ İLE İHTİYAÇLARINI GİDEREBİLECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından dezavantajlı vatandaşlar için hazırlanan Sosyal Market hizmete açıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından dezavantajlı vatandaşlar için hazırlanan Sosyal Market hizmete açıldı. Vatandaşların kullanmaya başladığı Sosyal Market’in tüm yazılımları Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi ORYAZ A.Ş. tarafından hazırlanırken yapılan yazılımla markete gelme ihtimali olmayan vatandaşların online olarak sipariş vermesi sağlanacak. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in gençlerin bilim ve teknolojiye olan ilgisini artırmak ve Ordu’yu bir yazılım üssü haline getirmek amacıyla temellerini attığı Büyükşehir Belediyesi iştiraki Ordu Yazılım A.Ş. (ORYAZ), Ordu başta olmak üzere diğer şehirlerinde dijital dönüşümünü sağlayacak projeler üretmeye ve yazılımlar gerçekleştirmeye devam ediyor. SOSYAL MARKET’E YERLİ YAZILIM Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği Sosyal Market hizmete açılırken marketin tüm yazılımları ise ORYAZ mühendisleri tarafından hazırlandı. Vatandaşların işlemlerini kolaylaştırmak ve Sosyal Market’te koordinasyonu sağlamak amacıyla ORYAZ tarafından web tabanlı market+depo+bağış+ stok çıkış yönetimi yazılımı üretilerek kullanıma sunuldu. DEZAVANTAJLI VATANDAŞLARIN ONLİNE SİPARİŞLERİ KAPIYA TESLİM EDİLECEK ORYAZ yaptığı bu yazılım ile dezavantajlı vatandaşların web sitesi ve mobil uygulamalardan (ios+android) online olarak sipariş verebileceği uygulamayı hayata geçirmiş oldu. Bu uygulama sayesinde ilçelerde yaşayan dezavantajlı vatandaşlar Sosyal Market’e gelmeden siparişlerini yazılımı gerçekleştirilen sistem üzerinden kolaylıkla verebilecek. Sosyal Market personeli tarafından takip edilecek olan siparişler, Sosyal Market’e gelme imkânı olmayan vatandaşların adreslerine teslim edilecek
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından dezavantajlı vatandaşlar için hazırlanan Sosyal Market hizmete açıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından dezavantajlı vatandaşlar için hazırlanan Sosyal Market hizmete açıldı. Vatandaşların kullanmaya başladığı Sosyal Market’in tüm yazılımları Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi ORYAZ A.Ş. tarafından hazırlanırken yapılan yazılımla markete gelme ihtimali olmayan vatandaşların online olarak sipariş vermesi sağlanacak.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in gençlerin bilim ve teknolojiye olan ilgisini artırmak ve Ordu’yu bir yazılım üssü haline getirmek amacıyla temellerini attığı Büyükşehir Belediyesi iştiraki Ordu Yazılım A.Ş. (ORYAZ), Ordu başta olmak üzere diğer şehirlerinde dijital dönüşümünü sağlayacak projeler üretmeye ve yazılımlar gerçekleştirmeye devam ediyor.

SOSYAL MARKET’E YERLİ YAZILIM

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği Sosyal Market hizmete açılırken marketin tüm yazılımları ise ORYAZ mühendisleri tarafından hazırlandı. Vatandaşların işlemlerini kolaylaştırmak ve Sosyal Market’te koordinasyonu sağlamak amacıyla ORYAZ tarafından web tabanlı market+depo+bağış+ stok çıkış yönetimi yazılımı üretilerek kullanıma sunuldu.

DEZAVANTAJLI VATANDAŞLARIN ONLİNE SİPARİŞLERİ KAPIYA TESLİM EDİLECEK

ORYAZ yaptığı bu yazılım ile dezavantajlı vatandaşların web sitesi ve mobil uygulamalardan (ios+android) online olarak sipariş verebileceği uygulamayı hayata geçirmiş oldu. Bu uygulama sayesinde ilçelerde yaşayan dezavantajlı vatandaşlar Sosyal Market’e gelmeden siparişlerini yazılımı gerçekleştirilen sistem üzerinden kolaylıkla verebilecek. Sosyal Market personeli tarafından takip edilecek olan siparişler, Sosyal Market’e gelme imkânı olmayan vatandaşların adreslerine teslim edilecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.