VATANDAŞ ANLATTI, BAŞKAN DİNLEDİ

Yaşam 13.11.2015 - 00:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1868+ kez okundu.
 

VATANDAŞ ANLATTI, BAŞKAN DİNLEDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, düzenlenen halk günü ile vatandaşların talep ve görüşlerini dinlemeye devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilen ve yoğun katılımın olduğu halk gününde Başkan Yılmaz, 85 vatandaşı bire bir dinledi.Başkan Yılmaz toplantı sonrasında yaptığı açıklamada; “İlin geneline hitap eden bir kurum olarak sürekli ilçelerimize gidiyoruz. Bu ziyaretlerimizde birçok vatandaşımızla görüşüyor, onların dertlerini dinliyoruz. Bazen de biz onları ağırlıyoruz ve taleplerini dinliyoruz. Bu anlamda bugün gerçekleştirdiğimiz halk gününde bizimle dertlerini, sorunlarını ve isteklerini paylaşmaya gelen 85 vatandaşımızla bire bir görüşerek onları dinledik. Bizi ilgilendiren konuları ilgili birimlerimize intikal ettirdik. Diğer kurumların görev alanlarındaki talepler konusunda da vatandaşlarımızı ilgili kurumlara yönlendirdik” dedi.Düzenlenen halk gününe Başkan Enver Yılmaz'ın yanı sıra OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, İşkur Ordu İl Müdürü İsa Kaymak ve ilgili Daire Başkanları da katıldı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, düzenlenen halk günü ile vatandaşların talep ve görüşlerini dinlemeye devam ediyor.


Ordu Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilen ve yoğun katılımın olduğu halk gününde Başkan Yılmaz, 85 vatandaşı bire bir dinledi.

Başkan Yılmaz toplantı sonrasında yaptığı açıklamada; “İlin geneline hitap eden bir kurum olarak sürekli ilçelerimize gidiyoruz. Bu ziyaretlerimizde birçok vatandaşımızla görüşüyor, onların dertlerini dinliyoruz. Bazen de biz onları ağırlıyoruz ve taleplerini dinliyoruz. Bu anlamda bugün gerçekleştirdiğimiz halk gününde bizimle dertlerini, sorunlarını ve isteklerini paylaşmaya gelen 85 vatandaşımızla bire bir görüşerek onları dinledik. Bizi ilgilendiren konuları ilgili birimlerimize intikal ettirdik. Diğer kurumların görev alanlarındaki talepler konusunda da vatandaşlarımızı ilgili kurumlara yönlendirdik” dedi.
Düzenlenen halk gününe Başkan Enver Yılmaz'ın yanı sıra OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, İşkur Ordu İl Müdürü İsa Kaymak ve ilgili Daire Başkanları da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.