VALİLİK'TEN LODOS UYARISI

Yaşam 07.01.2016 - 23:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3400+ kez okundu.
 

VALİLİK'TEN LODOS UYARISI

Ordu Valiliği tarafından bugün için kuvvetli lodos uyarısının yapıldığı Ordu’ya kuvvetli fırtınanın Cumartesi gününe kadar etkili olacağı açıklandı.

Ordu Valiliği’nden yapılan açıklamada, Bu gece saatlerinden itibaren rüzgarın kuvvetini artırarak Sinop-Ordu arasında ise batı ve kuzeybatıdan 7 ila 9 (75-90 km/saat) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın cumartesi sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi tahmin ediliyor. Beklenen fırtına üzerine 19 ilçe kaymakamlığına uyarı yazısı gönderen valilik, Kuvvetli rüzgarların oluşturabileceği başta soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler olmak üzere, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
Ordu Valiliği tarafından bugün için kuvvetli lodos uyarısının yapıldığı Ordu’ya kuvvetli fırtınanın Cumartesi gününe kadar etkili olacağı açıklandı.

Ordu Valiliği’nden yapılan açıklamada, Bu gece saatlerinden itibaren rüzgarın kuvvetini artırarak Sinop-Ordu arasında ise batı ve kuzeybatıdan 7 ila 9 (75-90 km/saat) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın cumartesi sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi tahmin ediliyor.

Beklenen fırtına üzerine 19 ilçe kaymakamlığına uyarı yazısı gönderen valilik, Kuvvetli rüzgarların oluşturabileceği başta soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler olmak üzere, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.