VALİ YAVUZ'DAN KURUMLARA ZİYARET

Gündem 19.07.2017 - 15:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3202+ kez okundu.
 

VALİ YAVUZ'DAN KURUMLARA ZİYARET

5 Temmuz 2017 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan Vali Seddar Yavuz, yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyor.

5 Temmuz 2017 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan Vali Seddar Yavuz, yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyor. Vali Seddar Yavuz, bir yandan tebrik ziyaretlerini kabul ederken, diğer taraftan Ordu’nun gelişimi için toplantılar gerçekleştiriyor ve kurum ziyaretlerinde bulunarak, kurumların faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili bilgi alıyor. Vali Seddar Yavuz bu maksatla İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ile Ordu Büyükşehir Belediyesine ziyarette bulunarak, kurumların faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. İlk olarak İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, burada İl Emniyet Müdürü Suat Çelik, müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından karşılandı. İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası içinde oluşturulan Şeref Köşesi’nde Şeref Defteri’ni imzalayan Vali Yavuz, daha sonra İl Emniyet Müdürü Suat Çelik'ten emniyet, asayiş, trafik ve güvenlik konuları başta olmak üzere ilçeler ve birimlerin faaliyetleri hakkında detaylı brifing aldı. Vali Seddar Yavuz'un ikinci durağı ise İl Jandarma Komutanlığı oldu. İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, Komutan Yardımcısı Albay Atamer Yeşil ve şube müdürleri tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, tören mangasını selamladı. İl Jandarma Komutanlığı Şeref Defteri’ni imzalayan Vali Seddar Yavuz, İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya ile görüşerek Jandarmanın görev ve sorumluluk alanlarında yapılan çalışmalar, yürütülen faaliyetler ve hizmetler hakkında brifing aldı. Vali Seddar Yavuz'un iade-i ziyaretler kapsamında son durağı ise Ordu Büyükşehir Belediyesi oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, daha sonra Başkanlık makamına geçti. Burada bir süre Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile sohbet eden Vali Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin teşkilat yapısı ve hizmetleriyle ilgili bilgi aldı.
5 Temmuz 2017 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan Vali Seddar Yavuz, yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyor.

5 Temmuz 2017 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan Vali Seddar Yavuz, yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyor.

Vali Seddar Yavuz, bir yandan tebrik ziyaretlerini kabul ederken, diğer taraftan Ordu’nun gelişimi için toplantılar gerçekleştiriyor ve kurum ziyaretlerinde bulunarak, kurumların faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili bilgi alıyor.

Vali Seddar Yavuz bu maksatla İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ile Ordu Büyükşehir Belediyesine ziyarette bulunarak, kurumların faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İlk olarak İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, burada İl Emniyet Müdürü Suat Çelik, müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından karşılandı. İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası içinde oluşturulan Şeref Köşesi’nde Şeref Defteri’ni imzalayan Vali Yavuz, daha sonra İl Emniyet Müdürü Suat Çelik'ten emniyet, asayiş, trafik ve güvenlik konuları başta olmak üzere ilçeler ve birimlerin faaliyetleri hakkında detaylı brifing aldı.

Vali Seddar Yavuz'un ikinci durağı ise İl Jandarma Komutanlığı oldu. İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, Komutan Yardımcısı Albay Atamer Yeşil ve şube müdürleri tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, tören mangasını selamladı.

İl Jandarma Komutanlığı Şeref Defteri’ni imzalayan Vali Seddar Yavuz, İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya ile görüşerek Jandarmanın görev ve sorumluluk alanlarında yapılan çalışmalar, yürütülen faaliyetler ve hizmetler hakkında brifing aldı.

Vali Seddar Yavuz'un iade-i ziyaretler kapsamında son durağı ise Ordu Büyükşehir Belediyesi oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, daha sonra Başkanlık makamına geçti. Burada bir süre Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile sohbet eden Vali Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin teşkilat yapısı ve hizmetleriyle ilgili bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.