VALİ YAVUZ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Yaşam 07.07.2017 - 15:02, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3267+ kez okundu.
 

VALİ YAVUZ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Protokol Mensuplarından, Vali Yavuz’a Tebrik Ziyaretleri devam ediyor.

Son Valiler Kararnamesi ile Muş Valiliği’nden, Ordu Valiliği görevine atanan ve bugün görevine başlayan Vali Seddar Yavuz’a, Ordu’daki protokol mensupları tarafından tebrik ziyaretinde bulunuldu. Ordu Valiliği’ndeki ilk mesai gününde, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları ve daire müdürleri ile tanışma toplantısı yapan Vali Seddar Yavuz, daha sonra Ordu’daki protokol mensupları tarafından kendisine yapılan ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerini kabul etti.  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Ordu Adalet Komisyonu Başkanı Dr.Mesut Bilen, Vergi Mahkemesi Başkanı Samet Karakaya, İl Emniyet Müdürü Suat Çelik ve çalışma arkadaşları, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.  Ordu Valiliği görevine başlaması dolayısıyla kendisine yapılan ziyaretler ve başarı dilekleri için protokol mensuplarına teşekkür eden, Vali Seddar Yavuz, Ordu’nun gelişmesi ve kalkınması için işbirliği ve istişare içinde var gücüyle çalışacağını ifade etti.
Protokol Mensuplarından, Vali Yavuz’a Tebrik Ziyaretleri devam ediyor.
Son Valiler Kararnamesi ile Muş Valiliği’nden, Ordu Valiliği görevine atanan ve bugün görevine başlayan Vali Seddar Yavuz’a, Ordu’daki protokol mensupları tarafından tebrik ziyaretinde bulunuldu.
Ordu Valiliği’ndeki ilk mesai gününde, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları ve daire müdürleri ile tanışma toplantısı yapan Vali Seddar Yavuz, daha sonra Ordu’daki protokol mensupları tarafından kendisine yapılan ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerini kabul etti. 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Ordu Adalet Komisyonu Başkanı Dr.Mesut Bilen, Vergi Mahkemesi Başkanı Samet Karakaya, İl Emniyet Müdürü Suat Çelik ve çalışma arkadaşları, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu. 
Ordu Valiliği görevine başlaması dolayısıyla kendisine yapılan ziyaretler ve başarı dilekleri için protokol mensuplarına teşekkür eden, Vali Seddar Yavuz, Ordu’nun gelişmesi ve kalkınması için işbirliği ve istişare içinde var gücüyle çalışacağını ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.