Vali Kenan Çiftçi'nin Aybastı Ziyareti

Gündem 23.06.2013 - 15:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3182+ kez okundu.
 

Vali Kenan Çiftçi'nin Aybastı Ziyareti

Aybastı'da 17-18 Haziran tarihlerinde meydana gelen ve maddi hasar oluşturan sel sonrası Ordu Valisi Kenan Çiftçi Aybastı ilçesini ziyaret etti.

Aybastı'da 17-18 Haziran tarihlerinde meydana gelen ve maddi hasar oluşturan sel sonrası Ordu Valisi Kenan Çiftçi Aybastı ilçesini ziyaret etti. Ziyaret 22 Haziran Cumartesi günü gerçekleşti. Vali Çiftçi'yi Aybastı girişinde İlçe Kaymakamı Osman Bilici başta olmak üzere, garnizon komutanı, Aybastı Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü, Alacalar Belediye Başkanı, Pelitözü Belediye Başkanı, İl Genel Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı, İlçe Yazı İşleri Müdürü, İlçe Özel İdare Müdürü V. karşıladı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali ve beraberindeki İl müdürleri, selden dolayı ilçenin neresinde ne tür sıkıntıların olduğu ile ilgili İlçe Kaymakamı Osman Bilici'den brifing aldılar. Brifingin ardından Vali Kenan Çiftçi tarafından ilgili müdürlere gerekli talimatlar verildi. Köy ve beldelerde istinat duvarlarının yapımı, tarım arazileri sele giden çiftçilerin listesi ve müracaatları, dere ıslahlarının yapılması ve bu ön brifingden sonra Kaymakamlık ve Belediyelerin takip etmeleri gerektiği konuşuldu. Yapılan toplantının ardından Vali ve beraberindekiler Gölköy'e gitmek üzere Aybastı ilçesinden ayrılarak ilçelere ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.
Aybastı'da 17-18 Haziran tarihlerinde meydana gelen ve maddi hasar oluşturan sel sonrası Ordu Valisi Kenan Çiftçi Aybastı ilçesini ziyaret etti.

Aybastı'da 17-18 Haziran tarihlerinde meydana gelen ve maddi hasar oluşturan sel sonrası Ordu Valisi Kenan Çiftçi Aybastı ilçesini ziyaret etti.

Ziyaret 22 Haziran Cumartesi günü gerçekleşti. Vali Çiftçi'yi Aybastı girişinde İlçe Kaymakamı Osman Bilici başta olmak üzere, garnizon komutanı, Aybastı Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü, Alacalar Belediye Başkanı, Pelitözü Belediye Başkanı, İl Genel Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı, İlçe Yazı İşleri Müdürü, İlçe Özel İdare Müdürü V. karşıladı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali ve beraberindeki İl müdürleri, selden dolayı ilçenin neresinde ne tür sıkıntıların olduğu ile ilgili İlçe Kaymakamı Osman Bilici'den brifing aldılar.

Brifingin ardından Vali Kenan Çiftçi tarafından ilgili müdürlere gerekli talimatlar verildi. Köy ve beldelerde istinat duvarlarının yapımı, tarım arazileri sele giden çiftçilerin listesi ve müracaatları, dere ıslahlarının yapılması ve bu ön brifingden sonra Kaymakamlık ve Belediyelerin takip etmeleri gerektiği konuşuldu.

Yapılan toplantının ardından Vali ve beraberindekiler Gölköy'e gitmek üzere Aybastı ilçesinden ayrılarak ilçelere ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.