VALİ BALKANLIOĞLU VATANDAŞLARIMIZIN VERGİ BİLİNCİNE ULAŞMASI ÖNEMLİ

Ekonomi 22.02.2016 - 22:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3401+ kez okundu.
 

VALİ BALKANLIOĞLU VATANDAŞLARIMIZIN VERGİ BİLİNCİNE ULAŞMASI ÖNEMLİ

Ordu Defterdar Vekili Mustafa Kul, 22-28 Şubat tarihleri arasında 27’ncisi kutlanacak olan Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.

Beraberinde Gelir Müdürü Ramazan Çakan, Boztepe Vergi Dairesi Müdürü İdris İzzet ERKAN, Köprübaşı Vergi Dairesi Müdür Vekili Şenol Yıldırım, Milli Emlak Müdürü Yavuz Uyaroğlu, Muhakemat Müdürü Sevinç  Çoluk, Sayman Hacer Gürbüz, Personel Müdürü Rukiye Yılmaz ve Gelir Şefi Metin Birsen  ile birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret eden Defterdar Vekili Mustafa Kul, vergi haftasında yapılacak etkinliklerle ilgili bilgiler verdi. Bu yıl Vergi Haftası’nın 27’incisinin kutlandığını söyleyen Defterdar Vekili Mustafa Kul, hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendiğini belirterek, verginin ülke kalkınmasındaki önemini anlatmaya çalışacaklarını kaydetti  ve kabulünden dolayı Vali  İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkürlerini sundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Memleketimizde gelişme  namına ne varsa hepsini vergiye borçluyuz. Vatandaş olarak istekler sonsuzdur. Yol, liman gibi birçok yatırımın yapılması için finans lazım ve vatandaş olarak her türlü hizmetin finansa dayandığının bilincinde olmak gerekiyor buda vergiyle olur” diye konuştu. “Memleketimizin kalkınması, gelişmesi ve sanayileşmesi için  paraya ihtiyaç var. Bu da vergiyle  sağlanır” diyen Vali Balkanlıoğlu, vergi vermenin ne kadar kutsal bir görev olduğunun altını çizdi ve “Bu topraklarda yaşıyorsam, suyunu içiyor, havasını teneffüs ediyorsam, al bayrağım dalgalanıyorsa bunda benim verdiğim verginin payı vardır düşüncesiyle hareket etmeli, vatandaşımız vergisini vermelidir” şeklinde konuştu. Vali Balkanlıoğlu, ”Vatandaşlarımızın vergi bilincine ulaşması, zamanında vergisini vermesi önemli. Hem vatandaşlarımıza, hem de vergi toplamakla görevli olan arkadaşlarımıza görevler düşüyor” diyerek,  başarı dileğinde bulundu. Ordu Defterdar Vekili Mustafa Kul da, 22-28 Şubat tarihleri arasında 27’ncisi kutlanacak olan Vergisi Haftası boyunca gerçekleştirilecek olan program hakkında Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bilgi verdi.
Ordu Defterdar Vekili Mustafa Kul, 22-28 Şubat tarihleri arasında 27’ncisi kutlanacak olan Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.

Beraberinde Gelir Müdürü Ramazan Çakan, Boztepe Vergi Dairesi Müdürü İdris İzzet ERKAN, Köprübaşı Vergi Dairesi Müdür Vekili Şenol Yıldırım, Milli Emlak Müdürü Yavuz Uyaroğlu, Muhakemat Müdürü Sevinç  Çoluk, Sayman Hacer Gürbüz, Personel Müdürü Rukiye Yılmaz ve Gelir Şefi Metin Birsen  ile birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret eden Defterdar Vekili Mustafa Kul, vergi haftasında yapılacak etkinliklerle ilgili bilgiler verdi.

Bu yıl Vergi Haftası’nın 27’incisinin kutlandığını söyleyen Defterdar Vekili Mustafa Kul, hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendiğini belirterek, verginin ülke kalkınmasındaki önemini anlatmaya çalışacaklarını kaydetti  ve kabulünden dolayı Vali  İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkürlerini sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Memleketimizde gelişme  namına ne varsa hepsini vergiye borçluyuz. Vatandaş olarak istekler sonsuzdur. Yol, liman gibi birçok yatırımın yapılması için finans lazım ve vatandaş olarak her türlü hizmetin finansa dayandığının bilincinde olmak gerekiyor buda vergiyle olur” diye konuştu.

“Memleketimizin kalkınması, gelişmesi ve sanayileşmesi için  paraya ihtiyaç var. Bu da vergiyle  sağlanır” diyen Vali Balkanlıoğlu, vergi vermenin ne kadar kutsal bir görev olduğunun altını çizdi ve “Bu topraklarda yaşıyorsam, suyunu içiyor, havasını teneffüs ediyorsam, al bayrağım dalgalanıyorsa bunda benim verdiğim verginin payı vardır düşüncesiyle hareket etmeli, vatandaşımız vergisini vermelidir” şeklinde konuştu.

Vali Balkanlıoğlu, ”Vatandaşlarımızın vergi bilincine ulaşması, zamanında vergisini vermesi önemli. Hem vatandaşlarımıza, hem de vergi toplamakla görevli olan arkadaşlarımıza görevler düşüyor” diyerek,  başarı dileğinde bulundu.

Ordu Defterdar Vekili Mustafa Kul da, 22-28 Şubat tarihleri arasında 27’ncisi kutlanacak olan Vergisi Haftası boyunca gerçekleştirilecek olan program hakkında Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.