VALİ BALKANLIOĞLU SPOR KARDEŞLİK DOSTLUK VE İLETİŞİMDİR

Spor 27.07.2015 - 19:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4048+ kez okundu.
 

VALİ BALKANLIOĞLU SPOR KARDEŞLİK DOSTLUK VE İLETİŞİMDİR

Türkiye Wushu Federasyonu Başkanı Mehmet Zeki Akıncı, Türkiye Wushu Federasyonu İcra Kurulu Başkanı ve Dünya Wushu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Akyüz, Hebei Wushu Federasyonu Başkan Yardımcısı Yang Ling Zhı, Hebei Wushu Federasyonu Genel Direktörü Wei Xin Huan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile Wushu dünya şampiyonu sporcular Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.

27 Temmuz Pazartesi akşamı Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Wushu Federasyonu’nun katkıları ile gerçekleştirilecek olan Wushu (Kungfu) Gala Gecesi’ne katılmak üzere Ordu’ya gelen Türkiye Wushu Federasyonu Başkanı Mehmet Zeki Akıncı, Türkiye Wushu Federasyonu İcra Kurulu Başkanı ve Dünya Wushu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Akyüz, Hebei Wushu Federasyonu Başkan Yardımcısı Yang Ling Zhı, Hebei Wushu Federasyonu Genel Direktörü Wei Xin Huan ile wushu dünya şampiyonu sporcuları kabul eden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’da böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden dolayı mutlu olduğunu kaydetti.Daha önce 3 kez Çin’e gittiğini söyleyen Vali Balkanlıoğlu, ”Çin’de büyük bir değişim ve gelişim görüyorum. Çin, nüfusu en kalabalık ve hızla gelişen bir ülke. Dünyanın her yerinde Çinlileri görmek mümkün” diyerek, spor’un dostluk, kardeşlik ve iletişim anlamına geldiğini ifade etti.“Böyle bir spor karşılaşması olmasaydı, gelmeyecek, değişik milletlerin insanlar ile kaynaşıp, tanışamayacaktınız. Spor sayesinde tanışma ve kaynaşma gerçekleşmiş olurken önyargılarda ortadan kalkıyor” diyen Vali Balkanlıoğlu, ”Uzakdoğu’dan, sizin ülkenizden çıkan bu spor dalları burada da çok sevildi ve başarılı sporcular yetişmeye başladı” dedi ve başarılar dileyerek teşekkür etti.Türkiye Wushu Federasyonu Başkanı Mehmet Zeki Akıncı, Türkiye Wushu Federasyonu İcra Kurulu Başkanı ve Dünya Wushu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Akyüz, Hebei Wushu Federasyonu Başkan Yardımcısı Yang Ling Zhı, Hebei Wushu Federasyonu Genel Direktörü Wei Xin Huan ise gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkürlerini sundular.
Türkiye Wushu Federasyonu Başkanı Mehmet Zeki Akıncı, Türkiye Wushu Federasyonu İcra Kurulu Başkanı ve Dünya Wushu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Akyüz, Hebei Wushu Federasyonu Başkan Yardımcısı Yang Ling Zhı, Hebei Wushu Federasyonu Genel Direktörü Wei Xin Huan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile Wushu dünya şampiyonu sporcular Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.

27 Temmuz Pazartesi akşamı Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Wushu Federasyonu’nun katkıları ile gerçekleştirilecek olan Wushu (Kungfu) Gala Gecesi’ne katılmak üzere Ordu’ya gelen Türkiye Wushu Federasyonu Başkanı Mehmet Zeki Akıncı, Türkiye Wushu Federasyonu İcra Kurulu Başkanı ve Dünya Wushu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Akyüz, Hebei Wushu Federasyonu Başkan Yardımcısı Yang Ling Zhı, Hebei Wushu Federasyonu Genel Direktörü Wei Xin Huan ile wushu dünya şampiyonu sporcuları kabul eden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’da böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

Daha önce 3 kez Çin’e gittiğini söyleyen Vali Balkanlıoğlu, ”Çin’de büyük bir değişim ve gelişim görüyorum. Çin, nüfusu en kalabalık ve hızla gelişen bir ülke. Dünyanın her yerinde Çinlileri görmek mümkün” diyerek, spor’un dostluk, kardeşlik ve iletişim anlamına geldiğini ifade etti.

“Böyle bir spor karşılaşması olmasaydı, gelmeyecek, değişik milletlerin insanlar ile kaynaşıp, tanışamayacaktınız. Spor sayesinde tanışma ve kaynaşma gerçekleşmiş olurken önyargılarda ortadan kalkıyor” diyen Vali Balkanlıoğlu, ”Uzakdoğu’dan, sizin ülkenizden çıkan bu spor dalları burada da çok sevildi ve başarılı sporcular yetişmeye başladı” dedi ve başarılar dileyerek teşekkür etti.

Türkiye Wushu Federasyonu Başkanı Mehmet Zeki Akıncı, Türkiye Wushu Federasyonu İcra Kurulu Başkanı ve Dünya Wushu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Akyüz, Hebei Wushu Federasyonu Başkan Yardımcısı Yang Ling Zhı, Hebei Wushu Federasyonu Genel Direktörü Wei Xin Huan ise gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkürlerini sundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.