Vali Balkanlıoğlu, Sağlık Kurumunda İncelemede Bulundu

Gündem 02.04.2015 - 23:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3855+ kez okundu.
 

Vali Balkanlıoğlu, Sağlık Kurumunda İncelemede Bulundu

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Sağlık Bakanlığı-Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binasına giderek, incelemelerde bulundu.

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB)’ndan sorumlu Vali Yardımcısı Engin Avcı, İl Sağlık Müdürü İsmet Kolomuç, Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörü Dr.Beytullah Şahin, Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Murat Küçükoğlu’nun da hazır bulunduğu incelemelerde, Vali Balkanlıoğlu ilk olarak Sağlık Bakanlığı-Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binasını inceledi. Vali Balkanlıoğlu, burada UDEP 2014 Engelli bireylere yönelik yapılan çalışmaları da yerinde gördü.Daha sonra Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine geçen Vali Balkanlıoğlu burada Genel Sekreter Dr.Murat Küçükoğlu’ndan ildeki sağlık yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı. 
Vali İrfan Balkanlıoğlu, Sağlık Bakanlığı-Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binasına giderek, incelemelerde bulundu.

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB)’ndan sorumlu Vali Yardımcısı Engin Avcı, İl Sağlık Müdürü İsmet Kolomuç, Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörü Dr.Beytullah Şahin, Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Murat Küçükoğlu’nun da hazır bulunduğu incelemelerde, Vali Balkanlıoğlu ilk olarak Sağlık Bakanlığı-Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binasını inceledi. Vali Balkanlıoğlu, burada UDEP 2014 Engelli bireylere yönelik yapılan çalışmaları da yerinde gördü.

Daha sonra Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine geçen Vali Balkanlıoğlu burada Genel Sekreter Dr.Murat Küçükoğlu’ndan ildeki sağlık yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.