VALİ BALKANLIOĞLU ORDU'DAN AYRILDI

Yaşam 04.07.2017 - 15:40, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4257+ kez okundu.
 

VALİ BALKANLIOĞLU ORDU'DAN AYRILDI

17 Haziran 2014 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan ve 21 Haziran 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Sakarya Valiliğine atanan Vali İrfan Balkanlıoğlu, bugün Ordu'dan ayrıldı.

37 aylık Ordu Valiliği görevi sırasında toplumun her kesiminin sevgisini kazanan Vali Balkanlıoğlu, sabah saatlerinde Vali Konağı'ndan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, ODÜ Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Vali Yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri, valilik çalışanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, işadamları, vatandaşlar ve basın mensupları tarafından  Sakarya'ya uğurlandı. Duygu dolu anların yaşandığı uğurlama sırasında, herkesle tek tek helalleşen Vali Balkanlıoğlu, daha sonra Ordu-Giresun havalimanına geçerek burada AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Vali Yardımcıları, ilçe kaymakamları, daire müdürleri tarafından yeni görev yeri Sakarya'ya uğurlandı. 10.50 uçağıyla Ordu'dan İstanbul’a hareket eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu'dan güzel izlenimlerle ayrıldığını söyleyerek, "Ordu'dan ayrılmak bize zor geliyor. 17 Haziran 2014 tarihinde başladığım Ordu Valiliği görevim sırasında tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla uyum içerisinde çalışmalarımızı yürüttük.  Ordu'nun tanıtımına katkı sunmaya çalıştık. Vatandaşlarımızla elele vererek güzel hizmetler yapmaya gayret ettik. 3 yıl çabuk geçti.  Ordu´da görev yaptığım için çok mutluyum. Hepimiz hizmet için buradayız, bizi bağrına basan misafirperver, sıcakkkanlı Ordululara çok teşekkür ediyorum. Artık ben de kendimi bir Ordulu olarak görüyorum. Orduluların da Sakarya’da bir evlerinin olduğunu unutmasınlar" dedi.
17 Haziran 2014 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan ve 21 Haziran 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Sakarya Valiliğine atanan Vali İrfan Balkanlıoğlu, bugün Ordu'dan ayrıldı.

37 aylık Ordu Valiliği görevi sırasında toplumun her kesiminin sevgisini kazanan Vali Balkanlıoğlu, sabah saatlerinde Vali Konağı'ndan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, ODÜ Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Vali Yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri, valilik çalışanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, işadamları, vatandaşlar ve basın mensupları tarafından  Sakarya'ya uğurlandı.

Duygu dolu anların yaşandığı uğurlama sırasında, herkesle tek tek helalleşen Vali Balkanlıoğlu, daha sonra Ordu-Giresun havalimanına geçerek burada AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Vali Yardımcıları, ilçe kaymakamları, daire müdürleri tarafından yeni görev yeri Sakarya'ya uğurlandı.

10.50 uçağıyla Ordu'dan İstanbul’a hareket eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu'dan güzel izlenimlerle ayrıldığını söyleyerek, "Ordu'dan ayrılmak bize zor geliyor. 17 Haziran 2014 tarihinde başladığım Ordu Valiliği görevim sırasında tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla uyum içerisinde çalışmalarımızı yürüttük.  Ordu'nun tanıtımına katkı sunmaya çalıştık. Vatandaşlarımızla elele vererek güzel hizmetler yapmaya gayret ettik. 3 yıl çabuk geçti.  Ordu´da görev yaptığım için çok mutluyum. Hepimiz hizmet için buradayız, bizi bağrına basan misafirperver, sıcakkkanlı Ordululara çok teşekkür ediyorum. Artık ben de kendimi bir Ordulu olarak görüyorum. Orduluların da Sakarya’da bir evlerinin olduğunu unutmasınlar" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.