VALİ YAVUZ MUHTARLARLA BULUŞTU

Gündem 20.12.2019 - 00:32, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2925+ kez okundu.
 

VALİ YAVUZ MUHTARLARLA BULUŞTU

Vali Seddar Yavuz, Altınordu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programda, Altınordu ilçesinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vali Seddar Yavuz, Altınordu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programda, Altınordu ilçesinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Programda, Altınordu mahalle muhtarlarına hitaben bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, 2018 ve 2019 yıllarında kırsal alanda yürütülen altyapı hizmetlerine Valilik bütçesinden önemli destek ve katkıda bulunduklarını söyledi.  Kırsal alandaki altyapı hizmetlerine 2020 yılı içinde de desteklerin devam edeceğini ifade eden Vali Yavuz, “Biz, muhtarlarımızı önemsiyoruz. Muhtarlarımızın sorunlarını, ihtiyaçlarını çözmek için gayret ve takip ediyoruz. Kırsal alan altyapı hizmetleri için son iki yıl içinde yaklaşık 60 Milyon TL civarında bir kaynak aktardık. 2020 yılında da inşallah yine bu çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Ordu’da kimsesiz insan kalmadığını ve 8 bin Ordulunun kapısının çalındığını, evinde ziyaret edildiğini belirten Vali Seddar Yavuz, ”Vakıf konusunu son derece önemsiyorum. Bizler kendi paramızı istediğimiz gibi harcayabiliriz. Ama söz konusu fakir fukara ve yetimin parasıysa çok daha dikkatli kullanmamız gerekir. Mahallenizde yoksul kimse varsa ondan bizim kadar sizler de sorumlusunuz. Fakru zaruret içindeki ihtiyaç sahiplerini görüp durumlarını bize iletmenizi istiyorum. Gerçek ihtiyaç sahiplerine hep birlikte yardımcı olalım. Kaynağın etkin ve verimli şekilde kullanılması önemlidir. Terazimizi adil tartalım. Bu konuda bizlere yardımcı olursanız çok daha iyi netice alırız“ diye konuştu.
Vali Seddar Yavuz, Altınordu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programda, Altınordu ilçesinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vali Seddar Yavuz, Altınordu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programda, Altınordu ilçesinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Programda, Altınordu mahalle muhtarlarına hitaben bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, 2018 ve 2019 yıllarında kırsal alanda yürütülen altyapı hizmetlerine Valilik bütçesinden önemli destek ve katkıda bulunduklarını söyledi. 

Kırsal alandaki altyapı hizmetlerine 2020 yılı içinde de desteklerin devam edeceğini ifade eden Vali Yavuz, “Biz, muhtarlarımızı önemsiyoruz. Muhtarlarımızın sorunlarını, ihtiyaçlarını çözmek için gayret ve takip ediyoruz. Kırsal alan altyapı hizmetleri için son iki yıl içinde yaklaşık 60 Milyon TL civarında bir kaynak aktardık. 2020 yılında da inşallah yine bu çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ordu’da kimsesiz insan kalmadığını ve 8 bin Ordulunun kapısının çalındığını, evinde ziyaret edildiğini belirten Vali Seddar Yavuz, ”Vakıf konusunu son derece önemsiyorum. Bizler kendi paramızı istediğimiz gibi harcayabiliriz. Ama söz konusu fakir fukara ve yetimin parasıysa çok daha dikkatli kullanmamız gerekir. Mahallenizde yoksul kimse varsa ondan bizim kadar sizler de sorumlusunuz. Fakru zaruret içindeki ihtiyaç sahiplerini görüp durumlarını bize iletmenizi istiyorum. Gerçek ihtiyaç sahiplerine hep birlikte yardımcı olalım. Kaynağın etkin ve verimli şekilde kullanılması önemlidir. Terazimizi adil tartalım. Bu konuda bizlere yardımcı olursanız çok daha iyi netice alırız“ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.