VALİ YAVUZ KAMPANYAYA DESTEK İSTEDİ

Gündem 09.04.2020 - 00:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3832+ kez okundu.
 

VALİ YAVUZ KAMPANYAYA DESTEK İSTEDİ

Vali Yavuz, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” İsimli Milli Dayanışma Kampanyasına Destek İstedi

Vali Yavuz, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” İsimli Milli Dayanışma Kampanyasına Destek İstedi Vali Seddar Yavuz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ’’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’’ sloganıyla milli dayanışma kampanyasının başlatıldığını hatırlatarak, "Tamamen gönüllülük esasına göre ’Biz Bize Yeteriz Türkiye’ diyerek, iş insanlarımız, kamu personellerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve hayırsever Orduluların katkılarını bekliyoruz" dedi. Vali Seddar Yavuz, "Tüm Dünyayı etkisi altına alan Korona virüs Covid-19 salgınının ülkemizde ve ilimizde etkilerini en aza indirmeye yönelik çok sayıda tedbir alınmış ve alınmaya devam etmektedir. Yürütülen bu mücadelede en önemli görev ve destek vatandaşlarımızın bilinçli bir şekilde tedbirlere uyması olacaktır. Türk Milleti, her zaman ve her durumda birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygusuyla kenetlenerek zoru başardığını, her zorluğun üstesinden geldiğini göstermiştir. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Gün, dayanışma günüdür. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla Milli Dayanışma Kampanyası başlatılmıştır. Korona virüs salgını nedeniyle işini kaybeden veya temel ihtiyaçlarını karşılayacak gelir imkanı bulamayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla, tamamen gönüllülük esasına göre ’Biz Bize Yeteriz Türkiye’ diyerek, iş insanlarımız, kamu personellerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve Hayırsever hemşerilerimizin katkılarını bekliyoruz. Ben de bu anlamlı kampanyaya bir maaşımı bağışlayarak katkıda bulunuyorum" diye konuştu. Vali Yavuz, kampanyaya ’’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’’ hesap numaralarına bağışta bulunulabileceği gibi KORONA yazarak 8119’a SMS göndererek de 10 TL bağış yapılabileceğini sözlerine ekledi.
Vali Yavuz, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” İsimli Milli Dayanışma Kampanyasına Destek İstedi

Vali Yavuz, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” İsimli Milli Dayanışma Kampanyasına Destek İstedi

Vali Seddar Yavuz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ’’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’’ sloganıyla milli dayanışma kampanyasının başlatıldığını hatırlatarak, "Tamamen gönüllülük esasına göre ’Biz Bize Yeteriz Türkiye’ diyerek, iş insanlarımız, kamu personellerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve hayırsever Orduluların katkılarını bekliyoruz" dedi.
Vali Seddar Yavuz, "Tüm Dünyayı etkisi altına alan Korona virüs Covid-19 salgınının ülkemizde ve ilimizde etkilerini en aza indirmeye yönelik çok sayıda tedbir alınmış ve alınmaya devam etmektedir. Yürütülen bu mücadelede en önemli görev ve destek vatandaşlarımızın bilinçli bir şekilde tedbirlere uyması olacaktır. Türk Milleti, her zaman ve her durumda birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygusuyla kenetlenerek zoru başardığını, her zorluğun üstesinden geldiğini göstermiştir. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Gün, dayanışma günüdür. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla Milli Dayanışma Kampanyası başlatılmıştır. Korona virüs salgını nedeniyle işini kaybeden veya temel ihtiyaçlarını karşılayacak gelir imkanı bulamayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla, tamamen gönüllülük esasına göre ’Biz Bize Yeteriz Türkiye’ diyerek, iş insanlarımız, kamu personellerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve Hayırsever hemşerilerimizin katkılarını bekliyoruz. Ben de bu anlamlı kampanyaya bir maaşımı bağışlayarak katkıda bulunuyorum" diye konuştu.
Vali Yavuz, kampanyaya ’’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’’ hesap numaralarına bağışta bulunulabileceği gibi KORONA yazarak 8119’a SMS göndererek de 10 TL bağış yapılabileceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.