VALİ YAVUZ'DAN PROJEYE DESTEK

Gündem 19.08.2018 - 22:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3110+ kez okundu.
 

VALİ YAVUZ'DAN PROJEYE DESTEK

Vali Seddar Yavuz, İçişleri Bakanlığı tarafından trafik kazalarının azaltılması ve trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla başlatılan “Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük” kampanyasına destek verdi.

Vali Seddar Yavuz, İçişleri Bakanlığı tarafından trafik kazalarının azaltılması ve trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla başlatılan “Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük” kampanyasına destek verdi. Altınordu ilçesi Cumhuriyet mahallesinde bulunan polis kontrol noktası ile Eskipazar mahallesinde bulunan jandarma kontrol noktalarını ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, buralardan geçen karayolu üzerinde seyahat eden araçlardan bazılarını durdurarak, İçişleri Bakanlığının başlattığı “Kırmızı Düdük” kampanyasını hatırlattı ve yoğun bayram trafiğinde kurallara riayet etmelerini istedi. Seyahat eden sürücülerin çocuklarına “Kırmızı Düdük” kampanyasını yansıtan tişört, şapka ve ‘kırmızı düdük’ hediye eden Vali Seddar Yavuz, çocuklardan ebeveynlerinin hatalı araç kullanmaları halinde ‘kırmızı düdüğü’ çalarak, onları uyarmalarını istedi. Durdurduğu araçta seyahat eden yolcuların bayramını da kutlayan Vali Seddar Yavuz, araçlarda bulunanlara çikolata ikram ederek, “Kurallara uyarak seyahat edin, ağzınızın tadı bozulmasın. Güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi. Polis ve jandarma kontrol noktalarında görev yapan polis ve jandarma mensuplarının da bayramını kutlayan Vali Seddar Yavuz, kazaların önüne geçmek için bayram süresince sıkı bir kontrol ve denetim yapılacağını söyledi. “Kırmızı Düdük” kampanyasına verdiği destek programının sonunda basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Seddar Yavuz, “İçişleri Bakanlığımız tarafından trafik kazalarının önüne geçilmesi, can ve mal kayıplarının en aza indirilmesi amacıyla ülke genelinde önemli bir kampanya başlatılmış bulunmakta. Özellikle ilimiz sınırları içerisinde şu anda 53 ayrı trafik timiyle denetim ve kontroller yapılmakta. Bu trafik timleri, vatandaşlarımızı trafik kurallarına riayet etmeleri noktasında uyarılmaktadır. Ayrıca, özellikle ‘Kırmızı Düdük’ uygulamasıyla çocuklarımızın, anne ve babasını, ebeveynlerini, büyüklerini ikaz etmesi amaçlanmakta. Böylelikle çocuklarımızın katkısı alınıyor. Bu vesileyle, vatandaşlarımızın Kurban bayramını can-ı gönülden tebrik ediyorum. Bayramlar, sevinç ve kavuşma günleridir. Bugünler, ayrılık ve acı günleri olmasın. Kazaların üçte birinin aşırı suretten kaynaklandığını hepimiz bilelim. Özellikle ölümlü trafik kazaları çoğunlukla aşırı hızdan kaynaklanıyor. Bu nedenle vatandaşlarımızın aşırı suretten kaçınmalarını, yorgun ve uykusuz yola çıkmamalarını, trafik kurallarına, trafik işaretlerine ve trafik görevlilerinin ikazlarına uymalarını bekliyoruz. Bu bayramı inşallah daha az kaza ve can kayıpsız geçmek istiyoruz. Bütün kardeşlerimize hayırlı yolculuklar diliyorum” diye konuştu.
Vali Seddar Yavuz, İçişleri Bakanlığı tarafından trafik kazalarının azaltılması ve trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla başlatılan “Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük” kampanyasına destek verdi.

Vali Seddar Yavuz, İçişleri Bakanlığı tarafından trafik kazalarının azaltılması ve trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla başlatılan “Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük” kampanyasına destek verdi.

Altınordu ilçesi Cumhuriyet mahallesinde bulunan polis kontrol noktası ile Eskipazar mahallesinde bulunan jandarma kontrol noktalarını ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, buralardan geçen karayolu üzerinde seyahat eden araçlardan bazılarını durdurarak, İçişleri Bakanlığının başlattığı “Kırmızı Düdük” kampanyasını hatırlattı ve yoğun bayram trafiğinde kurallara riayet etmelerini istedi.

Seyahat eden sürücülerin çocuklarına “Kırmızı Düdük” kampanyasını yansıtan tişört, şapka ve ‘kırmızı düdük’ hediye eden Vali Seddar Yavuz, çocuklardan ebeveynlerinin hatalı araç kullanmaları halinde ‘kırmızı düdüğü’ çalarak, onları uyarmalarını istedi.

Durdurduğu araçta seyahat eden yolcuların bayramını da kutlayan Vali Seddar Yavuz, araçlarda bulunanlara çikolata ikram ederek, “Kurallara uyarak seyahat edin, ağzınızın tadı bozulmasın. Güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.

Polis ve jandarma kontrol noktalarında görev yapan polis ve jandarma mensuplarının da bayramını kutlayan Vali Seddar Yavuz, kazaların önüne geçmek için bayram süresince sıkı bir kontrol ve denetim yapılacağını söyledi.

“Kırmızı Düdük” kampanyasına verdiği destek programının sonunda basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Seddar Yavuz, “İçişleri Bakanlığımız tarafından trafik kazalarının önüne geçilmesi, can ve mal kayıplarının en aza indirilmesi amacıyla ülke genelinde önemli bir kampanya başlatılmış bulunmakta. Özellikle ilimiz sınırları içerisinde şu anda 53 ayrı trafik timiyle denetim ve kontroller yapılmakta. Bu trafik timleri, vatandaşlarımızı trafik kurallarına riayet etmeleri noktasında uyarılmaktadır. Ayrıca, özellikle ‘Kırmızı Düdük’ uygulamasıyla çocuklarımızın, anne ve babasını, ebeveynlerini, büyüklerini ikaz etmesi amaçlanmakta. Böylelikle çocuklarımızın katkısı alınıyor. Bu vesileyle, vatandaşlarımızın Kurban bayramını can-ı gönülden tebrik ediyorum. Bayramlar, sevinç ve kavuşma günleridir. Bugünler, ayrılık ve acı günleri olmasın. Kazaların üçte birinin aşırı suretten kaynaklandığını hepimiz bilelim. Özellikle ölümlü trafik kazaları çoğunlukla aşırı hızdan kaynaklanıyor. Bu nedenle vatandaşlarımızın aşırı suretten kaçınmalarını, yorgun ve uykusuz yola çıkmamalarını, trafik kurallarına, trafik işaretlerine ve trafik görevlilerinin ikazlarına uymalarını bekliyoruz. Bu bayramı inşallah daha az kaza ve can kayıpsız geçmek istiyoruz. Bütün kardeşlerimize hayırlı yolculuklar diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.