VALİ YAVUZ’DAN KUTLAMA MESAJI

Siyaset 25.06.2018 - 10:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3059+ kez okundu.
 

VALİ YAVUZ’DAN KUTLAMA MESAJI

Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni sisteminin ilk Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Ordu Valisi Seddar Yavuz bir kutlamam mesajı yayınladı.

Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni sisteminin ilk Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Ordu Valisi Seddar Yavuz bir kutlamam mesajı yayınladı. Vali Yavuz sosyal medya hesabından yayınladığı kutlama mesajında, “Rabbım sizi başımızdan eksik etmesin. Hayırlı ve uğurlu olsun Sayın Cumhurbaşkanım” dedi. Vali Yavuz’un kutlama mesajı şöyle; Türkiye’de ilk defa uygulanan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için ülkemiz genelinde 56 milyon seçmen, güven ve huzur ortamı içinde oyunu kullanmıştır. Doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine, gencinden yaşlısına Türk Milleti, büyük bir vakar içinde vatandaşlık görevini yerine getirerek, istikbalin ve istikrarın yönünü seçmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleşmesi konusunda dünyaya örnek bir ülkedir. 24 Haziran seçimlerini de demokratik bir olgunluk içerisinde tamamlamış bulunmaktayız. Bu ülke, büyük ve güçlü bir ülkedir. Bu ülkede, 16 yıldır sessiz ve büyük bir devrim yaşanmıştır. Bu seçimle beraber bu kutlu yürüyüş, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bir kez daha şaha kalkmıştır. Hedefimiz, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesi üzerine çıkarmaktır. Bu vesileyle, yeni sistemimizin ilk Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı kutluyorum. Aynı şekilde 27. Dönem Milletvekili olarak seçilen Milletvekillerimizi de tebrik ediyorum. Büyük bir görev anlayışı içinde görev yapan sandık görevlilerine, siyasi parti temsilcilerine ve emniyet tedbiri alan değerli emniyet ve jandarma birimlerimize teşekkür ediyorum. Seçimlerin tüm milletimize huzur, barış ve kardeşliğe vesile olmasını; başta Aziz Milletimize, gönül coğrafyamıza ve bize umudunu bağlamış tüm mazlum milletlere hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. HABER MERKEZİ
Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni sisteminin ilk Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Ordu Valisi Seddar Yavuz bir kutlamam mesajı yayınladı.
Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni sisteminin ilk Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Ordu Valisi Seddar Yavuz bir kutlamam mesajı yayınladı. Vali Yavuz sosyal medya hesabından yayınladığı kutlama mesajında, “Rabbım sizi başımızdan eksik etmesin. Hayırlı ve uğurlu olsun Sayın Cumhurbaşkanım” dedi.
Vali Yavuz’un kutlama mesajı şöyle;
Türkiye’de ilk defa uygulanan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için ülkemiz genelinde 56 milyon seçmen, güven ve huzur ortamı içinde oyunu kullanmıştır.
Doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine, gencinden yaşlısına Türk Milleti, büyük bir vakar içinde vatandaşlık görevini yerine getirerek, istikbalin ve istikrarın yönünü seçmiştir.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti, seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleşmesi konusunda dünyaya örnek bir ülkedir. 24 Haziran seçimlerini de demokratik bir olgunluk içerisinde tamamlamış bulunmaktayız.
Bu ülke, büyük ve güçlü bir ülkedir. Bu ülkede, 16 yıldır sessiz ve büyük bir devrim yaşanmıştır. Bu seçimle beraber bu kutlu yürüyüş, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bir kez daha şaha kalkmıştır. Hedefimiz, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesi üzerine çıkarmaktır.
Bu vesileyle, yeni sistemimizin ilk Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı kutluyorum. Aynı şekilde 27. Dönem Milletvekili olarak seçilen Milletvekillerimizi de tebrik ediyorum.
Büyük bir görev anlayışı içinde görev yapan sandık görevlilerine, siyasi parti temsilcilerine ve emniyet tedbiri alan değerli emniyet ve jandarma birimlerimize teşekkür ediyorum.
Seçimlerin tüm milletimize huzur, barış ve kardeşliğe vesile olmasını; başta Aziz Milletimize, gönül coğrafyamıza ve bize umudunu bağlamış tüm mazlum milletlere hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.
HABER MERKEZİ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.