VALİ SONEL VATANDAŞLARI DİNLENDİ

Gündem 04.12.2020 - 01:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1626+ kez okundu.
 

VALİ SONEL VATANDAŞLARI DİNLENDİ

Valilik Toplantı Salonunda vatandaşları kabul eden Vali Tuncay Sonel, ilgili kurum amirleriyle birlikte vatandaşların sorun, Sıkıntı ve taleplerini çözüm bulmaya çalıştı.

Vali Tuncay Sonel, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşları kabul ederek, dertlerini, sıkıntılarını, taleplerini dinlemeye devam ediyor. Vali Sonel, gelen vatandaşları tek tek dinleyerek sorun, şikayet ve taleplerini not aldı ve kabulde hazır bulunan kurum müdürlerine talimat vererek, vatandaşların ilettiği sorun, sıkıntı ve taleplerine çözüm bulunmasını istedi. “Kapımız herkese açık" diyen Vali Tuncay Sonel, “Özelikle içinde bulunduğumuz bu  pandemi döneminde vatandaşlarımızın  randevu taleplerini yerine getirerek, sıkıntı çekmesinler diye taleplerini ivedilikle değerlendirip, yardımcı olalım istiyoruz. Valiliğimizin kapısının herkese açık olduğunu birkez daha  vurgulamak isterim” şeklinde konuştu. Pandemi tedbirlerine ve kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen kabulde, vatandaşlara uyarılarda da bulunan Vali Tuncay Sonel, vatandaşlardan, maskelerini takmalarını, sosyal mesafe kuralına uymalarını  ve temizliği de  dikkat etmelerini istedi.
Valilik Toplantı Salonunda vatandaşları kabul eden Vali Tuncay Sonel, ilgili kurum amirleriyle birlikte vatandaşların sorun, Sıkıntı ve taleplerini çözüm bulmaya çalıştı.

Vali Tuncay Sonel, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşları kabul ederek, dertlerini, sıkıntılarını, taleplerini dinlemeye devam ediyor.
Vali Sonel, gelen vatandaşları tek tek dinleyerek sorun, şikayet ve taleplerini not aldı ve kabulde hazır bulunan kurum müdürlerine talimat vererek, vatandaşların ilettiği sorun, sıkıntı ve taleplerine çözüm bulunmasını istedi.
“Kapımız herkese açık" diyen Vali Tuncay Sonel, “Özelikle içinde bulunduğumuz bu  pandemi döneminde vatandaşlarımızın  randevu taleplerini yerine getirerek, sıkıntı çekmesinler diye taleplerini ivedilikle değerlendirip, yardımcı olalım istiyoruz. Valiliğimizin kapısının herkese açık olduğunu birkez daha  vurgulamak isterim” şeklinde konuştu.
Pandemi tedbirlerine ve kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen kabulde, vatandaşlara uyarılarda da bulunan Vali Tuncay Sonel, vatandaşlardan, maskelerini takmalarını, sosyal mesafe kuralına uymalarını  ve temizliği de  dikkat etmelerini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.