VALİ SONEL'İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Gündem 08.07.2022 - 00:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3018+ kez okundu.
 

VALİ SONEL'İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Vali Tuncay Sonel Kurban Bayramı Mesajı yayınladı

Vali   Tuncay Sonel  Kurban Bayramı Mesajı yayınladı Vali Sonel, 'Bugün, yeni umutlarla bir Bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.  Sevgi, kardeşlik ve vuslat günleri olan bayram günleri; milli ve manevi duygularımızı canlı tutan, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olan, örf ve adetlerimizin renkli tarafını oluşturan müstesna günlerdir. Üzerinde yaşadığımız bu güzel memleketin, inancında ve kültüründe var olan dayanışma, yardımlaşma, hoşgörü ve kardeşlik duyguları bayramlarda daha büyük bir önem taşımaktadır. Millet olarak dini ve milli duyguların yoğun olarak yaşandığı bu değerli günlerde, sahip olduğumuz güzellikleri paylaşırken, toplumumuzda yardım ve desteğe muhtaç vatandaşlarımızın hatırlanması, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak kardeşçe kucaklaşmayı ihmal etmemeliyiz. Valilik olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından gerekli önlemler alınmıştır. Bayram sevincimizin bir hüzne dönüşmemesi için, seyahate çıkacak olanlar başta olmak üzere, tüm vatandaşlarımızdan trafikte azami derecede dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına riayet etmelerini bekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Kurban Bayramımızın, ülkemize, milletimize huzur getirmesini temenni ediyor, ülkesi ve vatanı için canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anarken, hizmet etmekten onur ve mutluluk duyduğum siz değerli Ordulu hemşerilerimin ve tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı en iyi dileklerimle kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum' dedi.
Vali Tuncay Sonel Kurban Bayramı Mesajı yayınladı

Vali   Tuncay Sonel  Kurban Bayramı Mesajı yayınladı

Vali Sonel, 'Bugün, yeni umutlarla bir Bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. 

Sevgi, kardeşlik ve vuslat günleri olan bayram günleri; milli ve manevi duygularımızı canlı tutan, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olan, örf ve adetlerimizin renkli tarafını oluşturan müstesna günlerdir.

Üzerinde yaşadığımız bu güzel memleketin, inancında ve kültüründe var olan dayanışma, yardımlaşma, hoşgörü ve kardeşlik duyguları bayramlarda daha büyük bir önem taşımaktadır.

Millet olarak dini ve milli duyguların yoğun olarak yaşandığı bu değerli günlerde, sahip olduğumuz güzellikleri paylaşırken, toplumumuzda yardım ve desteğe muhtaç vatandaşlarımızın hatırlanması, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak kardeşçe kucaklaşmayı ihmal etmemeliyiz.

Valilik olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından gerekli önlemler alınmıştır. Bayram sevincimizin bir hüzne dönüşmemesi için, seyahate çıkacak olanlar başta olmak üzere, tüm vatandaşlarımızdan trafikte azami derecede dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına riayet etmelerini bekliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Kurban Bayramımızın, ülkemize, milletimize huzur getirmesini temenni ediyor, ülkesi ve vatanı için canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anarken, hizmet etmekten onur ve mutluluk duyduğum siz değerli Ordulu hemşerilerimin ve tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı en iyi dileklerimle kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.