VALİ SONEL, “DEVLETİMİZ SİZLERİN YANINDADIR”

Gündem 25.05.2023 - 17:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3795+ kez okundu.
 

VALİ SONEL, “DEVLETİMİZ SİZLERİN YANINDADIR”

Vali Tuncay Sonel, her hafta düzenli olarak yapılan “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.

Vali Tuncay Sonel, her hafta düzenli olarak yapılan “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor. Eski Valilik binasında her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü” toplantılarına ayıran Vali Sonel, gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısında 748 vatandaşımızın sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi. Stajyer Kaymakamlarımız Merve Kartal, Emre Zafer, Zübeyde Aslan ve ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin de hazır bulunduğu “Halk Günü” toplantısında, yöre insanımız sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini rahat bir şekilde iletebilme fırsatını bulurken, Vali Tuncay Sonel de kendisine iletilen sorun ve sıkıntıları gidermek, talepleri karşılamak için her zaman olduğu gibi gayret gösterdi. Vali Tuncay Sonel’in “Halk Günü” toplantısında iki küçük misafiri vardı. 3. sınıf öğrencileri 8 yaşındaki Beyza Ada Sönmez ile Yusuf Eymen Güler, hem Vali Sonel ile tanışmak, hem de taleplerini iletmek üzere “Halk Günü” toplantısına katıldılar. Beyza Ada Sönmez ile Yusuf Eymen Güler’i makamında ağırlayan Vali Sonel, minik öğrencilerle bir süre sohbet etti ve kendileriyle tanışmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. 8 yaşındaki Beyza Ada Sönmez ile Yusuf Eymen Güler, Vali Tuncay Sonel’e, yerlere atılan çöpler konusunda rahatsızlık duyduklarını belirterek, ceza yazılmasını istediler. Minik öğrencilerin hassasiyeti karşısında oldukça duygulanan ve duyarlılıklarından dolayı tebrik eden Vali Sonel, ”Çöpler yere değil, çöp kutusuna atılmalı. Çok haklısınız. Gereğini yapacağız” diyerek, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi, derslerinde başarılar diledi. Vali Sonel, Çamaş ilçemizin Kemalpaşa mahallesinden gelen Kıbrıs Gazileri Ahmet ve Mustafa Kesik’in yol talepleri ile Gölköy İlçemizin Aydoğan mahallesinden gelen ve 25 yıldır yol sorunu yaşayan Esme Kapusız isimli vatandaşımızın da talebini çözüme kavuştururken, şehit ailelerimiz, gazilerimiz, yaşlı ve engeli olan vatandaşlarımızın önceliği olduğunu belirterek, kendisine iletilen tüm sorun, sıkıntı ve taleplerin ivedilikle sonuçlandırıldığının altını çizdi. Çözüm odaklı hizmet vermenin bilinciyle hareket edildiğini vurgulayan Vali Sonel, “Devletimiz ve hayırsever dostlarımızın katkılarıyla eğitim,  sağlık yardımı, tedavi masrafları, gıda paketleri, alışveriş kartları, çocuk kıyafetleri olmak üzere tüm yardımlarımızı yapıyoruz. Devletimiz sizlerin yanında. Allah Devletimize zeval vermesin” diye konuştu.   “Halk Günü”ne katılan vatandaşlar ise, sorunlarının dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, “Sayın Valim Allah sizden razı olsun. Derdimizi, sıkıntımızı dinliyorsunuz. Bizlere her zaman kucak açıyorsunuz. Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin. Allah işinizi rast getirsin” diyerek, dualarını esirgemediler ve Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ettiler. Vali Sonel, “Halk Günü” toplantısına aileleriyle birlikte gelen çocuklara da çeşitli hediyeler vererek sevindirdi.
Vali Tuncay Sonel, her hafta düzenli olarak yapılan “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.

Vali Tuncay Sonel, her hafta düzenli olarak yapılan “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.

Eski Valilik binasında her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü” toplantılarına ayıran Vali Sonel, gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısında 748 vatandaşımızın sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Stajyer Kaymakamlarımız Merve Kartal, Emre Zafer, Zübeyde Aslan ve ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin de hazır bulunduğu “Halk Günü” toplantısında, yöre insanımız sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini rahat bir şekilde iletebilme fırsatını bulurken, Vali Tuncay Sonel de kendisine iletilen sorun ve sıkıntıları gidermek, talepleri karşılamak için her zaman olduğu gibi gayret gösterdi.

Vali Tuncay Sonel’in “Halk Günü” toplantısında iki küçük misafiri vardı. 3. sınıf öğrencileri 8 yaşındaki Beyza Ada Sönmez ile Yusuf Eymen Güler, hem Vali Sonel ile tanışmak, hem de taleplerini iletmek üzere “Halk Günü” toplantısına katıldılar.

Beyza Ada Sönmez ile Yusuf Eymen Güler’i makamında ağırlayan Vali Sonel, minik öğrencilerle bir süre sohbet etti ve kendileriyle tanışmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

8 yaşındaki Beyza Ada Sönmez ile Yusuf Eymen Güler, Vali Tuncay Sonel’e, yerlere atılan çöpler konusunda rahatsızlık duyduklarını belirterek, ceza yazılmasını istediler.

Minik öğrencilerin hassasiyeti karşısında oldukça duygulanan ve duyarlılıklarından dolayı tebrik eden Vali Sonel, ”Çöpler yere değil, çöp kutusuna atılmalı. Çok haklısınız. Gereğini yapacağız” diyerek, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi, derslerinde başarılar diledi.

Vali Sonel, Çamaş ilçemizin Kemalpaşa mahallesinden gelen Kıbrıs Gazileri Ahmet ve Mustafa Kesik’in yol talepleri ile Gölköy İlçemizin Aydoğan mahallesinden gelen ve 25 yıldır yol sorunu yaşayan Esme Kapusız isimli vatandaşımızın da talebini çözüme kavuştururken, şehit ailelerimiz, gazilerimiz, yaşlı ve engeli olan vatandaşlarımızın önceliği olduğunu belirterek, kendisine iletilen tüm sorun, sıkıntı ve taleplerin ivedilikle sonuçlandırıldığının altını çizdi.

Çözüm odaklı hizmet vermenin bilinciyle hareket edildiğini vurgulayan Vali Sonel, “Devletimiz ve hayırsever dostlarımızın katkılarıyla eğitim,  sağlık yardımı, tedavi masrafları, gıda paketleri, alışveriş kartları, çocuk kıyafetleri olmak üzere tüm yardımlarımızı yapıyoruz. Devletimiz sizlerin yanında. Allah Devletimize zeval vermesin” diye konuştu.  

“Halk Günü”ne katılan vatandaşlar ise, sorunlarının dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, “Sayın Valim Allah sizden razı olsun. Derdimizi, sıkıntımızı dinliyorsunuz. Bizlere her zaman kucak açıyorsunuz. Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin. Allah işinizi rast getirsin” diyerek, dualarını esirgemediler ve Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ettiler.

Vali Sonel, “Halk Günü” toplantısına aileleriyle birlikte gelen çocuklara da çeşitli hediyeler vererek sevindirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.