VALİ SONEL'DEN UYARI

Gündem 04.08.2020 - 14:44, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3539+ kez okundu.
 

VALİ SONEL'DEN UYARI

Vali Tuncay Sonel, Bayram tatili dönüşünde sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Vali Tuncay Sonel,  Bayram tatili dönüşünde sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı. “Bayram Dönüşünde Trafik  Kurallarına  Uyalım ki Ağzımızın Tadı Bozulmasın” Gülyalı ilçesindeki polis kontrol noktasını ziyaret eden Vali  Sonel, uygulama noktasında durdurulan araç sürücülerinin  bayramını kutladı. Durdurulan  araçlardaki vatandaşlarla sohbet eden Vali Tuncay Sonel,  4 günlük Kurban Bayramı dönüşü sürücülerden  trafik kurallarına mutlaka riayet etmelerini isteyerek, “Bayram Dönüşünde de Trafik kurallarına uyalım ki ağzımızın tadı bozulmasın”dedi. “Geç Olsun Güç  Olmasın” Sürücülere,   yolculuk sırasında emniyet kemeri kullanımının hayati açıdan önemini vurgulayan Vali Sonel ,”Şerit ihlali yapmayalım. Araç kullanırken telefonla konuşmamaya  özen gösterelim. Yorgun ve uykusuz araç kullanmayalım, kaza riskinin önüne geçelim, hız yapmayalım. Geç olsun güç olmasın”diyerek, sürücülere tavsiyelerde bulundu. Bayram vesilesi ile yola çıkan vatandaşlarında  bayramlarını tebrik eden Vali Tuncay Sonel, kolonya ve çikolata ikramında bulunurken, çoçukları da çeşitli oyuncaklarla sevindirdi ve bayram dönüşü nedeniyle trafikte oluşan yoğunluğa bir kez daha dikkat çekti.
Vali Tuncay Sonel, Bayram tatili dönüşünde sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Vali Tuncay Sonel,  Bayram tatili dönüşünde sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

“Bayram Dönüşünde Trafik  Kurallarına  Uyalım ki Ağzımızın Tadı Bozulmasın”

Gülyalı ilçesindeki polis kontrol noktasını ziyaret eden Vali  Sonel, uygulama noktasında durdurulan araç sürücülerinin  bayramını kutladı. Durdurulan  araçlardaki vatandaşlarla sohbet eden Vali Tuncay Sonel,  4 günlük Kurban Bayramı dönüşü sürücülerden  trafik kurallarına mutlaka riayet etmelerini isteyerek, “Bayram Dönüşünde de Trafik kurallarına uyalım ki ağzımızın tadı bozulmasın”dedi.

“Geç Olsun Güç  Olmasın”

Sürücülere,   yolculuk sırasında emniyet kemeri kullanımının hayati açıdan önemini vurgulayan Vali Sonel ,”Şerit ihlali yapmayalım. Araç kullanırken telefonla konuşmamaya  özen gösterelim. Yorgun ve uykusuz araç kullanmayalım, kaza riskinin önüne geçelim, hız yapmayalım. Geç olsun güç olmasın”diyerek, sürücülere tavsiyelerde bulundu.

Bayram vesilesi ile yola çıkan vatandaşlarında  bayramlarını tebrik eden Vali Tuncay Sonel, kolonya ve çikolata ikramında bulunurken, çoçukları da çeşitli oyuncaklarla sevindirdi ve bayram dönüşü nedeniyle trafikte oluşan yoğunluğa bir kez daha dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.