VALİ SONEL’DEN OKUL ZİYARETİ

Eğitim 27.10.2020 - 00:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2775+ kez okundu.
 

VALİ SONEL’DEN OKUL ZİYARETİ

Vali Tuncay Sonel, haftanın her Pazartesi günü yapacağı okul ziyaretlerine, Durugöl Şehit Bayram Gümüş İlkokulu’nu ziyaret ederek başladı.

Vali Tuncay Sonel, haftanın her Pazartesi günü yapacağı okul ziyaretlerine, Durugöl Şehit Bayram Gümüş İlkokulu’nu ziyaret ederek başladı. Beraberinde, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ile birlikte Durugöl Mahallesinde bulunan ve 34 derslikte, 1.222 öğrenci, 48 öğretmenle eğitim-öğretim faaliyetinde bulunan Durugöl Şehit Bayram Gümüş İlkokulu’nu ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, okulun genel durumu hakkında Okul Müdürü Tuncay Topal’dan bilgiler aldı. Daha sonra okulun 4’üncü sınıflarını gezen Vali Tuncay Sonel, girdiği sınıflardaki öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılını kutladı ve hayırlı olması dileğinde bulundu. Girdiği sınıflarda öğrencilerle tek tek tanışan ve onlarla sohbette bulunan Vali Sonel, öğrencilerden bir istekleri olup olmadığını sordu. Öğrencilerin kendisine ilettiği, sokağa çöp atılmaması, çevrenin kirletilmemesi, sokak hayvanlarına sahip çıkılması ve sosyal konulardaki duyarlılıklarına teşekkür eden Vali Sonel, “Öğrencilerimizin bu bilinçte olması beni çok mutlu etti. Onları yetiştiren öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum” diye konuştu. Pandemi kurallarına uymalarından dolayı öğrencilere teşekkür eden Vali Sonel, “Sizler, pandemi kurallarına titizlikle uyuyorsunuz. Pandemi konusunda evdeki denetimi de sizler yapın. Sokağa maskesiz çıkmamaları, sosyal mesafeye uymaları ve temizliğe özen göstermeleri hususunda annenizi, babanızı, akrabalarınızı, yakınlarınızı uyarın” dedi. Okulun başlattığı bir proje dahilinde oluşturulan “Tarım Atölyesi”ni de gezen Vali Tuncay Sonel, öğrencilerle birlikte ‘İmece’ adı verilen Uygulama Serası’na çeşitli sebze ve meyve fidanı dikti.   Okulun bahçesindeki açık alanda, okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya da gelen Vali Sonel, “Bundan sonra her Pazartesi sabahı bir okulumuzu ziyaret edip, öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geleceğiz. Sizleri tanıyıp, varsa sorunlarınız, sıkıntılarınızı yerinde dinleyeceğiz. Sizlere, bu zorlu süreçte moral ve motivasyon aşılayacağız. Bizler, kocaman bir ‘Ordu Ailesi’yiz. Sizler de bu ailenin en önemli bireylerisiniz. Öğretmenlerimiz, bizim için çok kıymetlidir. Sizlerle istişare içerisinde olacağız. Eğitimdeki başarı çıtamızı daha yükseklere çıkaracağız” şeklinde konuştu. Okul Müdürü Tuncay Topal ve öğretmenler de, Vali Tuncay Sonel’in okullarını ziyaret etmesinden duydukları mutluluğu dile getirerek, “Sizlerin okulumuzu ziyaret etmesi, bizleri çok mutlu etti. Pandemi nedeniyle bir süre öğrencilerimizden uzak kaldık. Öğrencilerimiz de, bizler de okulumuzu çok özlemiştik. Çocuklarımızla tekrar buluştuk. Yüz yüze, göz göze eğitim çok önemli. Pandemi kurallarına uygun olarak eğitim-öğretim sürecini yürüteceğiz” diye konuştular.  
Vali Tuncay Sonel, haftanın her Pazartesi günü yapacağı okul ziyaretlerine, Durugöl Şehit Bayram Gümüş İlkokulu’nu ziyaret ederek başladı.

Vali Tuncay Sonel, haftanın her Pazartesi günü yapacağı okul ziyaretlerine, Durugöl Şehit Bayram Gümüş İlkokulu’nu ziyaret ederek başladı.

Beraberinde, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ile birlikte Durugöl Mahallesinde bulunan ve 34 derslikte, 1.222 öğrenci, 48 öğretmenle eğitim-öğretim faaliyetinde bulunan Durugöl Şehit Bayram Gümüş İlkokulu’nu ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, okulun genel durumu hakkında Okul Müdürü Tuncay Topal’dan bilgiler aldı.

Daha sonra okulun 4’üncü sınıflarını gezen Vali Tuncay Sonel, girdiği sınıflardaki öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılını kutladı ve hayırlı olması dileğinde bulundu.

Girdiği sınıflarda öğrencilerle tek tek tanışan ve onlarla sohbette bulunan Vali Sonel, öğrencilerden bir istekleri olup olmadığını sordu. Öğrencilerin kendisine ilettiği, sokağa çöp atılmaması, çevrenin kirletilmemesi, sokak hayvanlarına sahip çıkılması ve sosyal konulardaki duyarlılıklarına teşekkür eden Vali Sonel, “Öğrencilerimizin bu bilinçte olması beni çok mutlu etti. Onları yetiştiren öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum” diye konuştu.

Pandemi kurallarına uymalarından dolayı öğrencilere teşekkür eden Vali Sonel, “Sizler, pandemi kurallarına titizlikle uyuyorsunuz. Pandemi konusunda evdeki denetimi de sizler yapın. Sokağa maskesiz çıkmamaları, sosyal mesafeye uymaları ve temizliğe özen göstermeleri hususunda annenizi, babanızı, akrabalarınızı, yakınlarınızı uyarın” dedi.

Okulun başlattığı bir proje dahilinde oluşturulan “Tarım Atölyesi”ni de gezen Vali Tuncay Sonel, öğrencilerle birlikte ‘İmece’ adı verilen Uygulama Serası’na çeşitli sebze ve meyve fidanı dikti.  

Okulun bahçesindeki açık alanda, okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya da gelen Vali Sonel, “Bundan sonra her Pazartesi sabahı bir okulumuzu ziyaret edip, öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geleceğiz. Sizleri tanıyıp, varsa sorunlarınız, sıkıntılarınızı yerinde dinleyeceğiz. Sizlere, bu zorlu süreçte moral ve motivasyon aşılayacağız. Bizler, kocaman bir ‘Ordu Ailesi’yiz. Sizler de bu ailenin en önemli bireylerisiniz. Öğretmenlerimiz, bizim için çok kıymetlidir. Sizlerle istişare içerisinde olacağız. Eğitimdeki başarı çıtamızı daha yükseklere çıkaracağız” şeklinde konuştu.

Okul Müdürü Tuncay Topal ve öğretmenler de, Vali Tuncay Sonel’in okullarını ziyaret etmesinden duydukları mutluluğu dile getirerek, “Sizlerin okulumuzu ziyaret etmesi, bizleri çok mutlu etti. Pandemi nedeniyle bir süre öğrencilerimizden uzak kaldık. Öğrencilerimiz de, bizler de okulumuzu çok özlemiştik. Çocuklarımızla tekrar buluştuk. Yüz yüze, göz göze eğitim çok önemli. Pandemi kurallarına uygun olarak eğitim-öğretim sürecini yürüteceğiz” diye konuştular.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.