VALİ SONEL’DEN, AKKUŞ’A ZİYARET

Gündem 26.01.2022 - 16:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3331+ kez okundu.
 

VALİ SONEL’DEN, AKKUŞ’A ZİYARET

Vali Tuncay Sonel, İlçe ziyaretleri kapsamında Akkuş İlçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Tuncay Sonel, İlçe ziyaretleri kapsamında Akkuş İlçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Kaymakamlığı Ziyaret Etti   Akkuş ilçe ziyaret programına, Kaymakamlığı ziyaret ederek başlayan Vali Tuncay Sonel, Kaymakamlık binası önünde İlçe Kaymakamı Hüseyin Şamil Sözen, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Ali Azmacı, İl Jandarma Komutanı Teğmen Sadık Arslan ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.  Daha sonra Kaymakamlık Makamına geçen Vali Tuncay Sonel, İlçenin genel durumu, sorunları ve ihtiyaçları hakkında Kaymakam Hüseyin Şamil Sözen’den bilgi aldı, başarı dileğinde bulundu.  Akkuş Hükümet Konağı içerisinde yer alan alan Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Tapu Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Mal Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı da gezen Vali Sonel, görevli personellerin hal ve hatırlarını sordu, işlerinde başarı diledi. Belediyeyi Ziyaret Etti Vali Tuncay Sonel, Akkuş Belediyesini de ziyaret ederek Belediye Başkanı İsa Demirci’den, belediyenin hizmetleri, çalışmaları, projeleri ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Başkan Demirci’ye çalışmalarında başarılar diledi.  Akkuş Devlet Hastanesini Ziyaret Etti Akkuş ilçe ziyareti kapsamında, Akkuş Devlet Hastanesini de ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, sunulan sağlık hizmetleri, hastanedeki poliklinik ve tedavi hizmetleri hakkında Hastane Başhekimi Dr. Ekrem Dutoğlu’ndan bilgi aldı. Hastanede tedavi gören hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu. Vali Sonel, hastane personeline de özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti.   “Can Dostlarımıza Sahip Çıkalım” Vali Tuncay Sonel, Akkuş-Ünye yolu üzerinde karşılaştığı can dostlarımızı da unutmadı. “Karlı ve soğuk havalarda can dostlarımıza sahip çıkalım”diyerek, sokak hayvanlarını kendi elleriyle besledi. “Karla Mücadelede  Emeği Geçen  Herkese Teşekkür Ediyorum “ Vali Tuncay Sonel, karla mücadelede gösterdikleri gayretli çalışmaları dolayısıyla başta Ordu Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Karayollarına,19 İlçe  Belediyesine teşekkür etti. Vali Sonel, “Kar yağışı ve soğuk havanın olumsuzluklarını giderip vatandaşlarımızı  mağdur etmedikleri için çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi ve kar temizleme çalışmalarında görevli ekibe tatlı ikramında bulundu.  
Vali Tuncay Sonel, İlçe ziyaretleri kapsamında Akkuş İlçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Tuncay Sonel, İlçe ziyaretleri kapsamında Akkuş İlçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Kaymakamlığı Ziyaret Etti 
 Akkuş ilçe ziyaret programına, Kaymakamlığı ziyaret ederek başlayan Vali Tuncay Sonel, Kaymakamlık binası önünde İlçe Kaymakamı Hüseyin Şamil Sözen, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Ali Azmacı, İl Jandarma Komutanı Teğmen Sadık Arslan ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. 
Daha sonra Kaymakamlık Makamına geçen Vali Tuncay Sonel, İlçenin genel durumu, sorunları ve ihtiyaçları hakkında Kaymakam Hüseyin Şamil Sözen’den bilgi aldı, başarı dileğinde bulundu.
 Akkuş Hükümet Konağı içerisinde yer alan alan Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Tapu Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Mal Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı da gezen Vali Sonel, görevli personellerin hal ve hatırlarını sordu, işlerinde başarı diledi.
Belediyeyi Ziyaret Etti
Vali Tuncay Sonel, Akkuş Belediyesini de ziyaret ederek Belediye Başkanı İsa Demirci’den, belediyenin hizmetleri, çalışmaları, projeleri ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Başkan Demirci’ye çalışmalarında başarılar diledi.
 Akkuş Devlet Hastanesini Ziyaret Etti
Akkuş ilçe ziyareti kapsamında, Akkuş Devlet Hastanesini de ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, sunulan sağlık hizmetleri, hastanedeki poliklinik ve tedavi hizmetleri hakkında Hastane Başhekimi Dr. Ekrem Dutoğlu’ndan bilgi aldı. Hastanede tedavi gören hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu. Vali Sonel, hastane personeline de özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti. 
 “Can Dostlarımıza Sahip Çıkalım”
Vali Tuncay Sonel, Akkuş-Ünye yolu üzerinde karşılaştığı can dostlarımızı da unutmadı. “Karlı ve soğuk havalarda can dostlarımıza sahip çıkalım”diyerek, sokak hayvanlarını kendi elleriyle besledi.
“Karla Mücadelede  Emeği Geçen 
Herkese Teşekkür Ediyorum “
Vali Tuncay Sonel, karla mücadelede gösterdikleri gayretli çalışmaları dolayısıyla başta Ordu Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Karayollarına,19 İlçe  Belediyesine teşekkür etti.
Vali Sonel, “Kar yağışı ve soğuk havanın olumsuzluklarını giderip vatandaşlarımızı  mağdur etmedikleri için çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi ve kar temizleme çalışmalarında görevli ekibe tatlı ikramında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.