VALİ SEDDAR YAVUZ'UN BAYRAM MESAJI

Gündem 19.08.2018 - 22:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3100+ kez okundu.
 

VALİ SEDDAR YAVUZ'UN BAYRAM MESAJI

Ordu Valisi Seddar Yavuz ‘Ülkemizde ve tüm İslam Alemi'nde bir Kurban Bayramı'nı daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz’ dedi.

Ordu Valisi Seddar Yavuz ‘Ülkemizde ve tüm İslam Alemi'nde bir Kurban Bayramı'nı daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz’ dedi. Vali Yavuz mesajında;  Bayramlar, birliğimizi pekiştiren ve bizi biz yapan değerlerimizi bir kere daha anlamlı ve güzel bir vesileyle canlandıran müstesna günlerdir. Bu kutlu günlerde ailemiz, akrabalarımız başta olmak üzere sevgi ve ülfet halkamızın içine yoksulları, hastaları, garipleri ve ülkemizde misafir olan kardeşlerimizi de eklemek, bayramın şanına yaraşır güzel hasletlerimizdir.  Aile ve toplum olmanın ayrıcalığını bizlere yaşatan bu günlerin kıymetini bilerek idrak etmek, bizleri hem dünyada hem de ahirette mutlu kılacaktır. Dünyanın bir ucunda yaşayan kardeşlerimize uzattığımız yardım eli ile yardımlaşmanın hazzını tüm benliğimizde hissediyoruz. Yine şefkat ve merhamet duygularının yoğun olarak yaşandığı bu günlerde millet olarak bütün kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakmalı, sevgi atmosferini hâkim kılarak kardeşçe kucaklaşmalıyız. Ülke olarak, sınırlarımızın içinde ve dışında huzurumuza kast eden terörle ve teröristlerle, ülkemize yönelik ekonomik saldırıyla mücadeleyi kararlılıkla sürdürdüğümüz bu zorlu süreçte idrak ettiğimiz Kurban Bayramı vesilesi ile vurgulamak istiyorum ki; birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik girişimler, beyhude bir çabadan öteye geçemeyecektir, milli ve dini duyguları, inançları, örf ve adetleriyle ülkemiz, daima birlik içinde, iri ve diri olacaktır. Sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı'nın, Milletimizin yüreğine huzur vereceğine, toplumsal dayanışmamızı pekiştireceğine olan inancım tamdır.  Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Ordulu hemşerilerimin Kurban Bayramını gönülden kutlar, bayramın ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa sevgi, hoşgörü, kardeşlik, huzur, güven, birlik ve beraberlik getirmesini temenni eder, selam ve saygılarımı sunarım.   
Ordu Valisi Seddar Yavuz ‘Ülkemizde ve tüm İslam Alemi'nde bir Kurban Bayramı'nı daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz’ dedi.

Ordu Valisi Seddar Yavuz ‘Ülkemizde ve tüm İslam Alemi'nde bir Kurban Bayramı'nı daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz’ dedi.

Vali Yavuz mesajında;  Bayramlar, birliğimizi pekiştiren ve bizi biz yapan değerlerimizi bir kere daha anlamlı ve güzel bir vesileyle canlandıran müstesna günlerdir. Bu kutlu günlerde ailemiz, akrabalarımız başta olmak üzere sevgi ve ülfet halkamızın içine yoksulları, hastaları, garipleri ve ülkemizde misafir olan kardeşlerimizi de eklemek, bayramın şanına yaraşır güzel hasletlerimizdir. 

Aile ve toplum olmanın ayrıcalığını bizlere yaşatan bu günlerin kıymetini bilerek idrak etmek, bizleri hem dünyada hem de ahirette mutlu kılacaktır. Dünyanın bir ucunda yaşayan kardeşlerimize uzattığımız yardım eli ile yardımlaşmanın hazzını tüm benliğimizde hissediyoruz. Yine şefkat ve merhamet duygularının yoğun olarak yaşandığı bu günlerde millet olarak bütün kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakmalı, sevgi atmosferini hâkim kılarak kardeşçe kucaklaşmalıyız.

Ülke olarak, sınırlarımızın içinde ve dışında huzurumuza kast eden terörle ve teröristlerle, ülkemize yönelik ekonomik saldırıyla mücadeleyi kararlılıkla sürdürdüğümüz bu zorlu süreçte idrak ettiğimiz Kurban Bayramı vesilesi ile vurgulamak istiyorum ki; birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik girişimler, beyhude bir çabadan öteye geçemeyecektir, milli ve dini duyguları, inançları, örf ve adetleriyle ülkemiz, daima birlik içinde, iri ve diri olacaktır. Sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı'nın, Milletimizin yüreğine huzur vereceğine, toplumsal dayanışmamızı pekiştireceğine olan inancım tamdır.

 Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Ordulu hemşerilerimin Kurban Bayramını gönülden kutlar, bayramın ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa sevgi, hoşgörü, kardeşlik, huzur, güven, birlik ve beraberlik getirmesini temenni eder, selam ve saygılarımı sunarım. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.