VALİ SEDDAR YAVUZ'DAN VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Gündem 29.07.2018 - 15:42, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2706+ kez okundu.
 

VALİ SEDDAR YAVUZ'DAN VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Ordu Valisi Seddar Yavuz: “En güvenilir kurumlarımızdan olan Diyanet Vakfına bütün vatandaşlarımızı bağış yapmaya davet ediyorum.”

Ordu Valisi Seddar Yavuz: “En güvenilir kurumlarımızdan olan Diyanet Vakfına bütün vatandaşlarımızı bağış yapmaya davet ediyorum.”  Vali Seddar Yavuz Türkiye Diyanet Vakfının  Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliği ile ''Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş'' sloganı ile başlattığı vekâleten kurban bağışı kampanyasına kurbanını bağışlayarak destek verdi.  İl Müftüsü Mürsel Öztürk ve Diyanet Vakfı Ordu Şube Temsilcisi Bünyamin Açıksöz’ü makamında kabul eden Vali Yavuz, kurban bağışı yapıp makbuzunu Müftü Öztürk’ten teslim aldı. Kurban bağışı esnasında yaptığı açıklamada Türkiye’nin en güvenilir kurumlarının başında gelen Türkiye Diyanet Vakfına kurbanını bağışladığını belirten Vali Yavuz “Diyanet Vakfımız, başta ülkemizde ve dünyanın her bir köşesinde mazlumların mağdurların yanında olmaya devam ediyor, İslam’ı ve Müslümanları önceliyor, onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Bu bağlamda da “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla inşallah hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir köşesinde yaşayan kardeşlerimizle kurbanlarımızı paylaşacağız.” Dedi.   Vatandaşları Diyanet Vakfına kurbanlarını bağışlamaya çağıran Yavuz “En güvenilir kurumlarımızdan olan Diyanet Vakfına bütün vatandaşlarımızı bağış yapmaya davet ediyorum. Yardımlarının, bağışlarının nereye gittiğinden emin olsunlar ve buraya bağışlarını yapsınlar. Bu kapsamda bende Ordu Valisi olarak Diyanet Vakfımızın bu kampanyasına katılıyor ve kurbanımı da Diyanet Vakfına bağışlıyorum. İnşaallah çorbada bir tuzumuzda bizim olur diye düşünüyorum.” Şeklinde konuştu.    
Ordu Valisi Seddar Yavuz: “En güvenilir kurumlarımızdan olan Diyanet Vakfına bütün vatandaşlarımızı bağış yapmaya davet ediyorum.”
Ordu Valisi Seddar Yavuz: “En güvenilir kurumlarımızdan olan Diyanet Vakfına bütün vatandaşlarımızı bağış yapmaya davet ediyorum.” 
Vali Seddar Yavuz Türkiye Diyanet Vakfının  Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliği ile ''Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş'' sloganı ile başlattığı vekâleten kurban bağışı kampanyasına kurbanını bağışlayarak destek verdi. 
İl Müftüsü Mürsel Öztürk ve Diyanet Vakfı Ordu Şube Temsilcisi Bünyamin Açıksöz’ü makamında kabul eden Vali Yavuz, kurban bağışı yapıp makbuzunu Müftü Öztürk’ten teslim aldı.
Kurban bağışı esnasında yaptığı açıklamada Türkiye’nin en güvenilir kurumlarının başında gelen Türkiye Diyanet Vakfına kurbanını bağışladığını belirten Vali Yavuz “Diyanet Vakfımız, başta ülkemizde ve dünyanın her bir köşesinde mazlumların mağdurların yanında olmaya devam ediyor, İslam’ı ve Müslümanları önceliyor, onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Bu bağlamda da “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla inşallah hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir köşesinde yaşayan kardeşlerimizle kurbanlarımızı paylaşacağız.” Dedi.  
Vatandaşları Diyanet Vakfına kurbanlarını bağışlamaya çağıran Yavuz “En güvenilir kurumlarımızdan olan Diyanet Vakfına bütün vatandaşlarımızı bağış yapmaya davet ediyorum. Yardımlarının, bağışlarının nereye gittiğinden emin olsunlar ve buraya bağışlarını yapsınlar. Bu kapsamda bende Ordu Valisi olarak Diyanet Vakfımızın bu kampanyasına katılıyor ve kurbanımı da Diyanet Vakfına bağışlıyorum. İnşaallah çorbada bir tuzumuzda bizim olur diye düşünüyorum.” Şeklinde konuştu.  
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.