VALİ KONAĞI, MİLLETİN KONAĞI

Gündem 08.02.2019 - 12:51, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3789+ kez okundu.
 

VALİ KONAĞI, MİLLETİN KONAĞI

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, ”Vali Konağı, Milletin Konağı” projesi kapsamında işadamları eşlerini bugün Vali Konağı’nda ağırladı.

    Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, ”Vali Konağı, Milletin Konağı” projesi kapsamında işadamları eşlerini Vali Konağı’nda ağırladı.      Ordu’ya geldiği günden beri Vali Seddar Yavuz ile birlikte “Vali Konağı Milletin Konağı” projesi kapsamında şehit, gazi, dul, yetim, hasta, yaşlı, engelli aileler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan aileleri hem ziyaret eden, hem de Vali Konağı’nda ağırlayan Bayan Yavuz’un bugünkü konukları ise işadamları eşleri oldu.      Altınordu’da faaliyet gösteren işadamlarının eşlerini Vali Konağı’nda misafir eden Bayan Yavuz, ”Hem sizleri yakından tanımak, hem de bu güzel Ordu’muza hizmet etmek noktasında hep birlikte neler yapabiliriz konusunda görüş alışverişinde bulunalım istedim” diye konuştu.      “Burası, bizlerin değil sizlerindir. Ne zaman isterseniz kapımız açık” diyen Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, ”Toplumun her kesiminden insanlarımızla burada bir arada olduk ve onları en iyi şekilde ağırlamaya özen gösterdik. Şehit, gazi, dul, yetim, hasta, yaşlı, engelli aileler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan ailelerimizi ‘Vali Konağı, Milletin Konağı’ projesi kapsamında misafir ettik. Ayrıca muhtar eşlerimizle de bir araya geldik. Bugün de sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ordu için yapılacak çalışmalarda sizlerle birlikte olmak, gönüllerle girmek istiyoruz. Geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.     Vali Konağı’na davet edilmekten dolayı memnun olduklarını söyleyen işadamları eşleri, ”Yakın ilgisi ve misafirperverliği dolayısıyla Sayın Valimizin eşi Selda Yavuz hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz. Bugün diğer işadamlarımızın eşleri ile de tanışma fırsatı bulduk. Güzel bir birliktelik ve dayanışma gerçekleşti. Selda Yavuz hanımefendinin Ordu’da yapmış olduğu çalışmaları yakinen takip ediyoruz. Bizler de saygıdeğer hanımefendiyle birlikte güzel çalışmalara vesile olmak isteriz. Yapabileceğimiz her konuda desteğe hazırız” diyerek, duygularını dile getirdiler.
Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, ”Vali Konağı, Milletin Konağı” projesi kapsamında işadamları eşlerini bugün Vali Konağı’nda ağırladı.

    Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, ”Vali Konağı, Milletin Konağı” projesi kapsamında işadamları eşlerini Vali Konağı’nda ağırladı.
     Ordu’ya geldiği günden beri Vali Seddar Yavuz ile birlikte “Vali Konağı Milletin Konağı” projesi kapsamında şehit, gazi, dul, yetim, hasta, yaşlı, engelli aileler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan aileleri hem ziyaret eden, hem de Vali Konağı’nda ağırlayan Bayan Yavuz’un bugünkü konukları ise işadamları eşleri oldu.
     Altınordu’da faaliyet gösteren işadamlarının eşlerini Vali Konağı’nda misafir eden Bayan Yavuz, ”Hem sizleri yakından tanımak, hem de bu güzel Ordu’muza hizmet etmek noktasında hep birlikte neler yapabiliriz konusunda görüş alışverişinde bulunalım istedim” diye konuştu.
     “Burası, bizlerin değil sizlerindir. Ne zaman isterseniz kapımız açık” diyen Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, ”Toplumun her kesiminden insanlarımızla burada bir arada olduk ve onları en iyi şekilde ağırlamaya özen gösterdik. Şehit, gazi, dul, yetim, hasta, yaşlı, engelli aileler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan ailelerimizi ‘Vali Konağı, Milletin Konağı’ projesi kapsamında misafir ettik. Ayrıca muhtar eşlerimizle de bir araya geldik. Bugün de sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ordu için yapılacak çalışmalarda sizlerle birlikte olmak, gönüllerle girmek istiyoruz. Geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
    Vali Konağı’na davet edilmekten dolayı memnun olduklarını söyleyen işadamları eşleri, ”Yakın ilgisi ve misafirperverliği dolayısıyla Sayın Valimizin eşi Selda Yavuz hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz. Bugün diğer işadamlarımızın eşleri ile de tanışma fırsatı bulduk. Güzel bir birliktelik ve dayanışma gerçekleşti. Selda Yavuz hanımefendinin Ordu’da yapmış olduğu çalışmaları yakinen takip ediyoruz. Bizler de saygıdeğer hanımefendiyle birlikte güzel çalışmalara vesile olmak isteriz. Yapabileceğimiz her konuda desteğe hazırız” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.