UYUŞTURUCUYLA ETKİN MÜCADELE

Gündem 04.08.2018 - 12:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3434+ kez okundu.
 

UYUŞTURUCUYLA ETKİN MÜCADELE

Hıfzıssıhha Kurulu “Uyuşturucuyla Etkin Mücadele” Gündemiyle Toplandı.

Hıfzıssıhha Kurulu “Uyuşturucuyla Etkin Mücadele” Gündemiyle Toplandı.  Altınordu Kaymakam Niyazi Erten başkanlığında İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kaymakamlık Toplantı Salonunda “uyuşturucuyla etkin mücadele” gündemiyle toplandı.  Toplantıda, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sedanur Yıldız, sunum yaparak yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Kaymakam Erten, risk altında bulunan grupların korunması, öğrencilerimizin ve gençlerimizin korunması için uyuşturucuyla etkin mücadelede edilerek ilgili kumların koordineli bir şekilde çalışmalarını, eylem planı uygulayarak gerekli denetimlerin titizlikle uygulanması talimatını verdi.  ‘‘Uyuşturucuyla mücadelenin çok önemli olduğunu, ifade eden Kaymakam Erten, hepimizi ilgilendiren bir husus olduğunu, geleceğimiz olan gençlerimizi bu kötülükten korumalıyız. Eğitim kurumlarımız, emniyet güçlerimiz, rehberlik birimlerimiz ve diğer kurumlarımızın ortak çalışmalarıyla bu önemli hususta birlikte hareket ederek çözüme ulaşabiliriz. Velilerimizin de çok dikkatli olmaları gerekiyor.’’ dedi.  
Hıfzıssıhha Kurulu “Uyuşturucuyla Etkin Mücadele” Gündemiyle Toplandı.
Hıfzıssıhha Kurulu “Uyuşturucuyla Etkin Mücadele” Gündemiyle Toplandı. 
Altınordu Kaymakam Niyazi Erten başkanlığında İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kaymakamlık Toplantı Salonunda “uyuşturucuyla etkin mücadele” gündemiyle toplandı.
 Toplantıda, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sedanur Yıldız, sunum yaparak yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 Kaymakam Erten, risk altında bulunan grupların korunması, öğrencilerimizin ve gençlerimizin korunması için uyuşturucuyla etkin mücadelede edilerek ilgili kumların koordineli bir şekilde çalışmalarını, eylem planı uygulayarak gerekli denetimlerin titizlikle uygulanması talimatını verdi. 
‘‘Uyuşturucuyla mücadelenin çok önemli olduğunu, ifade eden Kaymakam Erten, hepimizi ilgilendiren bir husus olduğunu, geleceğimiz olan gençlerimizi bu kötülükten korumalıyız. Eğitim kurumlarımız, emniyet güçlerimiz, rehberlik birimlerimiz ve diğer kurumlarımızın ortak çalışmalarıyla bu önemli hususta birlikte hareket ederek çözüme ulaşabiliriz. Velilerimizin de çok dikkatli olmaları gerekiyor.’’ dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.