UYUŞTURUCU OPERASYONU

Gündem 26.07.2019 - 12:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3711+ kez okundu.
 

UYUŞTURUCU OPERASYONU

Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Ordu İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Altınordu ve Ünye ilçelerinde yasadışı kenevir ekimi yapıldığı, Fatsa İlçesinde sahte alkol üretildiği ve satıldığının tespit edilmesi üzerine, adli makamlardan alınan arama kararlarına istinaden Altınordu İlçe J.K.lığı, Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı, KOM Ş.Md.lüğü ve İSTH Ş.Md.lüğü unsurlarınca,  23 Temmuz 2019 günü (3) şüpheli şahsa ait tarlalarda yapılan aramalarda (290) kök kenevir bitkisi, Fatsa İlçesinde (1) şüpheli şahsın evinde ve aracında yapılan aramalarda ise (103) litre sahte alkollü içecek, (60) adet boş alkollü içecek şişesi, (20) adet alkollü içecek şişe kapağı, (2,5) metre su hortumu, (763) adet sahte alkollü içecek bandrolü, (1) adet huni ve (2) adet enjektör ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgili (4) şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatılmıştır.      Ordu İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Uyuşturucu madde ile mücadele faaliyetlerine aynı azim ve kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Ordu İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Altınordu ve Ünye ilçelerinde yasadışı kenevir ekimi yapıldığı, Fatsa İlçesinde sahte alkol üretildiği ve satıldığının tespit edilmesi üzerine, adli makamlardan alınan arama kararlarına istinaden Altınordu İlçe J.K.lığı, Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı, KOM Ş.Md.lüğü ve İSTH Ş.Md.lüğü unsurlarınca,  23 Temmuz 2019 günü (3) şüpheli şahsa ait tarlalarda yapılan aramalarda (290) kök kenevir bitkisi, Fatsa İlçesinde (1) şüpheli şahsın evinde ve aracında yapılan aramalarda ise (103) litre sahte alkollü içecek, (60) adet boş alkollü içecek şişesi, (20) adet alkollü içecek şişe kapağı, (2,5) metre su hortumu, (763) adet sahte alkollü içecek bandrolü, (1) adet huni ve (2) adet enjektör ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgili (4) şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatılmıştır.     
Ordu İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Uyuşturucu madde ile mücadele faaliyetlerine aynı azim ve kararlılıkla devam edecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.