ÜNYELİ ÖĞRENCİLER BÜYÜKŞEHİR’İN MİSAFİRİ OLDU

Gündem 08.02.2019 - 12:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3974+ kez okundu.
 

ÜNYELİ ÖĞRENCİLER BÜYÜKŞEHİR’İN MİSAFİRİ OLDU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Birlik ve Beraberlik Derneği tarafından hayata geçirilen “Tut Elimden Gezdir” projesi kapsamında Ünye ilçesinden gelen Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu öğrencilerini, öğretmenlerini, okul ve dernek yöneticilerini ağırladı.

    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Birlik ve Beraberlik Derneği tarafından hayata geçirilen “Tut Elimden Gezdir” projesi kapsamında Ünye ilçesinden gelen Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu öğrencilerini, öğretmenlerini, okul ve dernek yöneticilerini ağırladı. BAŞKAN TEKİNTAŞ, “ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUĞU HER ZAMAN YERİNE GETİRMEYE HAZIRIZ”     Ünye Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu öğrencilerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Tekintaş, “Önem Projesi, siz kıymetli gençlerimize ve öğrencilerimize karşı zaman ayırmamız, ilgili olmamız gerektiğini ortaya koyan güzel bir projedir. Bizim de paydaş olarak bulunduğumuz bu proje, özel nedenleri engel olarak görmeyip bunları ortadan kaldırabilecek bir çalışma ortamını oluşturmaktadır. Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğu her zaman yerine getirmeye hazırız. Biz 19 ilçemize gece gündüz demeden hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu şehir bizim ve birlikte geleceğe taşıyoruz. Bu vesileyle hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. ESKİ BAKAN GÜLER,“İLİMİZİN GÜZELLİKLERİNE GÜZELLİK KATACAĞIZ”     Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı ve Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, “Ünye’mizin köklü ailelerinden biri olan Cerrahoğlu ailesi, kendilerine yakışan bir hareketle bu güzel okulu ilçeye kazandırarak ihtiyaç duyulan bir alanda eksikliği gidermiş oldu. Bu okul sayesinde çok güzel işler yapılıyor ve yapılmaya da devam edilecek. İlimizin mevcut güzelliklerine bu okul sayesinde yeni güzellikler ekleyerek turizmi daha da geliştirmiş olacağız. Öncelikle bu okulu ilimize kazandıran Cerrahoğlu ailesine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. OKUL MÜDÜRÜ ÇOŞAN, “ÇOCUKLARIMIZI MESLEK HAYATINA HAZIRLIYORUZ”     Misafirperverliğinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür eden Ünye Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu Müdürü Şinasi Coşan, “Okulumuz özel öğrencilere hitap eden bir eğitim kurumudur. Çocuklarımıza ileriki hayatlarında yol gösterecek mesleki bilgileri öğreterek iş hayatına hazırlamaya çalışıyoruz. Ünye ilçemizde 55 öğrencimiz ve 20’ye yakın kadrolu personelimizle birlikte faaliyet gösteriyoruz. Valiliğimizin yürüttüğü “Önem Projesi” kapsamında hem Ordu Valiliğini hem de Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek öğrencilerimize buralarda hangi işlerin yapıldığı gösterdik. Bizleri misafir ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Birlik ve Beraberlik Derneği tarafından hayata geçirilen “Tut Elimden Gezdir” projesi kapsamında Ünye ilçesinden gelen Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu öğrencilerini, öğretmenlerini, okul ve dernek yöneticilerini ağırladı.

    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Birlik ve Beraberlik Derneği tarafından hayata geçirilen “Tut Elimden Gezdir” projesi kapsamında Ünye ilçesinden gelen Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu öğrencilerini, öğretmenlerini, okul ve dernek yöneticilerini ağırladı.
BAŞKAN TEKİNTAŞ, “ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUĞU HER ZAMAN YERİNE GETİRMEYE HAZIRIZ”
    Ünye Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu öğrencilerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Tekintaş, “Önem Projesi, siz kıymetli gençlerimize ve öğrencilerimize karşı zaman ayırmamız, ilgili olmamız gerektiğini ortaya koyan güzel bir projedir. Bizim de paydaş olarak bulunduğumuz bu proje, özel nedenleri engel olarak görmeyip bunları ortadan kaldırabilecek bir çalışma ortamını oluşturmaktadır. Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğu her zaman yerine getirmeye hazırız. Biz 19 ilçemize gece gündüz demeden hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu şehir bizim ve birlikte geleceğe taşıyoruz. Bu vesileyle hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
ESKİ BAKAN GÜLER,“İLİMİZİN GÜZELLİKLERİNE GÜZELLİK KATACAĞIZ”
    Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı ve Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, “Ünye’mizin köklü ailelerinden biri olan Cerrahoğlu ailesi, kendilerine yakışan bir hareketle bu güzel okulu ilçeye kazandırarak ihtiyaç duyulan bir alanda eksikliği gidermiş oldu. Bu okul sayesinde çok güzel işler yapılıyor ve yapılmaya da devam edilecek. İlimizin mevcut güzelliklerine bu okul sayesinde yeni güzellikler ekleyerek turizmi daha da geliştirmiş olacağız. Öncelikle bu okulu ilimize kazandıran Cerrahoğlu ailesine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
OKUL MÜDÜRÜ ÇOŞAN, “ÇOCUKLARIMIZI MESLEK HAYATINA HAZIRLIYORUZ”
    Misafirperverliğinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür eden Ünye Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu Müdürü Şinasi Coşan, “Okulumuz özel öğrencilere hitap eden bir eğitim kurumudur. Çocuklarımıza ileriki hayatlarında yol gösterecek mesleki bilgileri öğreterek iş hayatına hazırlamaya çalışıyoruz. Ünye ilçemizde 55 öğrencimiz ve 20’ye yakın kadrolu personelimizle birlikte faaliyet gösteriyoruz. Valiliğimizin yürüttüğü “Önem Projesi” kapsamında hem Ordu Valiliğini hem de Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek öğrencilerimize buralarda hangi işlerin yapıldığı gösterdik. Bizleri misafir ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.