ÜNYE’NİN VİTRİNİ YENİLENİYOR

Gündem 07.10.2019 - 16:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2031+ kez okundu.
 

ÜNYE’NİN VİTRİNİ YENİLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye İskelesinde bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye İskelesinde bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı. Ünye’nin vitrini ve sembol mekanlarından olan Ünye İskelesi’nde korkuluklar yeniden dizayn edilirken, aydınlatma ve kırık olan zemin taşlarının da iyileştirilmesi yapılacak. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye'nin yaz sezonunda 500 bini aşkın ziyaretçi ağırladığını ve iskelenin de kentin en hareketli noktalarından biri olduğunu söyledi. BAŞKAN GÜLER: “ÜNYE İSKELESİ SEMBOL MEKÂNLARDAN BİRİ” Tarihi, kültürel ve doğa yapısı ile Karadeniz Bölgesi'nin en önemli turizm noktalarından biri olan Ünye’nin sembollerinden olan iskelede bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Güler, “Ünye iskelemizi ilçemize yakışır bir şekilde yeniden tasarlıyoruz. Burası ilçenin vitrin alanlarından biri. İskelenin artık ihtiyaca cevap vermeyen ve paslanmış korkuluklarını tamamen yeniliyoruz. Zeminde kırık olan taşları ise yeniliyoruz. Ayrıca, iskelenin aydınlatmalarını da bakıma alıp, Ünye’mize yakışır bir iskeleyi hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye İskelesinde bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye İskelesinde bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı. Ünye’nin vitrini ve sembol mekanlarından olan Ünye İskelesi’nde korkuluklar yeniden dizayn edilirken, aydınlatma ve kırık olan zemin taşlarının da iyileştirilmesi yapılacak. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye'nin yaz sezonunda 500 bini aşkın ziyaretçi ağırladığını ve iskelenin de kentin en hareketli noktalarından biri olduğunu söyledi.

BAŞKAN GÜLER: “ÜNYE İSKELESİ SEMBOL MEKÂNLARDAN BİRİ”

Tarihi, kültürel ve doğa yapısı ile Karadeniz Bölgesi'nin en önemli turizm noktalarından biri olan Ünye’nin sembollerinden olan iskelede bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Güler, “Ünye iskelemizi ilçemize yakışır bir şekilde yeniden tasarlıyoruz. Burası ilçenin vitrin alanlarından biri. İskelenin artık ihtiyaca cevap vermeyen ve paslanmış korkuluklarını tamamen yeniliyoruz. Zeminde kırık olan taşları ise yeniliyoruz. Ayrıca, iskelenin aydınlatmalarını da bakıma alıp, Ünye’mize yakışır bir iskeleyi hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.