ÜNYE İFTARI BAŞBAKAN YILDIRIM’IN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

Siyaset 01.06.2018 - 11:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4175+ kez okundu.
 

ÜNYE İFTARI BAŞBAKAN YILDIRIM’IN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesindeki iftar programı Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesindeki iftar programı Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirildi. BAŞKAN YILMAZ, “BAŞBAKANIMIZIN HİMAYELERİNDE 10 BİN KİŞİYE İFTAR TERTİP ETTİK” İftar öncesi bir konuşma yapan Başkan Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesinde 5. kez iftar programı düzenlediklerini ifade ederek, “Bugün burada 10 binin üzerindeki hemşehrimizle Saygıdeğer Başbakanımızın himayelerinde çok güzel bir iftar programı tertip ettik. Sayın Başbakanımıza Ordulular adına teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızdan, Hükümetimizden, Başbakanımız ve Bakanlarımızdan sonuna kadar memnunuz. Bize Ordu için ne talep ediyorsunuz denildiği takdirde söyleyeceğimiz esaslı bir iş kalmadı. Ordu’muz Türkiye’de kişi başına en fazla yatırım yapılan illerden biri oldu. O gurur Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızındır. Her zaman olduğu gibi Ünye ilçemizden Cumhurbaşkanımıza 24 Haziran’daki seçimlerde de sonuna kadar destek bekliyorum” şeklinde konuştu. BAŞBAKAN YILDIRIM, “BİZLERİ BİR ARAYA GETİREN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM” Ramazan ayında tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin Allah katında kabul edilmesini dileyen Başbakan Yıldırım, "Bizleri bu iftar sofrasında buluşturan Rabb'ime hamd ediyorum. Bu bereketli sofrayı kurarak bizleri bir araya getiren Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçen bütün arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi. “ÜRETİCİMİZİN HAKKINI SONUNA KADAR KORUYACAĞIZ” Fındığa gereken önemin verileceğini söyleyen Başbakan Binali Yıldırım, "Biz milletin verdiği yetkiyi heba etmeyiz. Türkiye'nin menfaati neyi gerektiriyorsa tereddüt etmeden yaparız. AK Parti söz verdi mi yapar. Fındığa 'Onu bunu vereceğim' deyip ortadan kaybolmak olmaz. Biz 16 yıldır buradayız. Dünya fındık üretiminin yüzde 75'inden fazlasını sağlayan Türkiye'dir. Onun da 3'te biri Ordu ilimizde üretiliyor. Fındığa gereken önem elbette verilecek. Gerekirse Toprak Mahsulleri Ofisini görevlendireceğiz ve fındık alımını da gerçekleştireceğiz. Üreticimizin hakkı ve hukukunu sonuna kadar koruyacağız" diye konuştu. Başbakan Yıldırım, 12 seçimden zaferle çıkan Ünye'nin milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan ile "Durmak yol yola devam" diyeceğine inandığını sözlerine ekledi.
Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesindeki iftar programı Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesindeki iftar programı Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

BAŞKAN YILMAZ, “BAŞBAKANIMIZIN HİMAYELERİNDE 10 BİN KİŞİYE İFTAR TERTİP ETTİK”

İftar öncesi bir konuşma yapan Başkan Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesinde 5. kez iftar programı düzenlediklerini ifade ederek, “Bugün burada 10 binin üzerindeki hemşehrimizle Saygıdeğer Başbakanımızın himayelerinde çok güzel bir iftar programı tertip ettik. Sayın Başbakanımıza Ordulular adına teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızdan, Hükümetimizden, Başbakanımız ve Bakanlarımızdan sonuna kadar memnunuz. Bize Ordu için ne talep ediyorsunuz denildiği takdirde söyleyeceğimiz esaslı bir iş kalmadı. Ordu’muz Türkiye’de kişi başına en fazla yatırım yapılan illerden biri oldu. O gurur Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızındır. Her zaman olduğu gibi Ünye ilçemizden Cumhurbaşkanımıza 24 Haziran’daki seçimlerde de sonuna kadar destek bekliyorum” şeklinde konuştu.

BAŞBAKAN YILDIRIM, “BİZLERİ BİR ARAYA GETİREN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ramazan ayında tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin Allah katında kabul edilmesini dileyen Başbakan Yıldırım, "Bizleri bu iftar sofrasında buluşturan Rabb'ime hamd ediyorum. Bu bereketli sofrayı kurarak bizleri bir araya getiren Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçen bütün arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

“ÜRETİCİMİZİN HAKKINI SONUNA KADAR KORUYACAĞIZ”

Fındığa gereken önemin verileceğini söyleyen Başbakan Binali Yıldırım, "Biz milletin verdiği yetkiyi heba etmeyiz. Türkiye'nin menfaati neyi gerektiriyorsa tereddüt etmeden yaparız. AK Parti söz verdi mi yapar. Fındığa 'Onu bunu vereceğim' deyip ortadan kaybolmak olmaz. Biz 16 yıldır buradayız. Dünya fındık üretiminin yüzde 75'inden fazlasını sağlayan Türkiye'dir. Onun da 3'te biri Ordu ilimizde üretiliyor. Fındığa gereken önem elbette verilecek. Gerekirse Toprak Mahsulleri Ofisini görevlendireceğiz ve fındık alımını da gerçekleştireceğiz. Üreticimizin hakkı ve hukukunu sonuna kadar koruyacağız" diye konuştu.

Başbakan Yıldırım, 12 seçimden zaferle çıkan Ünye'nin milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan ile "Durmak yol yola devam" diyeceğine inandığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.