“ÜNYE’DEKİ ÇÖP ALANI HALKA AÇIK YEŞİL ALAN OLACAK”

Gündem 12.09.2019 - 14:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3192+ kez okundu.
 

“ÜNYE’DEKİ ÇÖP ALANI HALKA AÇIK YEŞİL ALAN OLACAK”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in üzerinin kapatılarak halka açık yeşil alan yapılması talimatını verdiği Ünye ilçesindeki çöp alanında çalışmalar aralıksız sürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in üzerinin kapatılarak halka açık yeşil alan yapılması talimatını verdiği Ünye ilçesindeki çöp alanında çalışmalar aralıksız sürüyor. 35 yıldan bu yana vahşi depolama yöntemiyle çöp dökülen yeri yeşil alan olarak hizmete sunacak olan Başkan Güler, vatandaşların takdirini topluyor. Başkan Güler, “Yapmış olduğumuz çalışmalar ile Ünye ilçemiz daha güzel bir yapıya kavuşmuş olacak. 80 dönümlük bu araziyi vatandaşlarımızın faydalanabileceği bir yer olarak kullanacağız” dedi. REHABİLİTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Ünye’de yer alan çöp yığınının bir an önce kaldırılması talimatı veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “16 Temmuz 2019’dan itibaren Ünye ilçemizde bulunan çöp alanına alım durduruldu. Mevcut bölgeye 1.000 kamyon ile hafriyat toprağı serildi. Rehabilite çalışmalarımız devam ediyor. Bu şekilde Ünye ilçemiz daha güzel bir yapıya kavuşmuş olacak. Buraya bir daha çöp dökülmeyecek. 80 dönüm yerden muhteşem bir alan kazanarak burayı vatandaşlarımızın faydalanabileceği bir yer olarak kullanacağız. Halka açık yeşil alan buraya çok yakışacak” diye konuştu. “ÇÖP SORUNU KÖKTEN ÇÖZÜLÜYOR” Ünye’deki 35 yıllık çöp sorunun ortadan kaldırılmasından büyük memnuniyet duyan vatandaşlar ise Başkan Güler’e teşekkür ederek, “Buradaki en büyük sorun çöptü. Uzun yıllar boyunca buradaki çöp sorunuyla uğraştık. Çevreye çok fazla koku saçılıyordu. Çevre okullardaki öğrenciler çöp kokusundan pencerelerini açamıyorlardı. Ünye çok güzel bir şehir ancak ilçemizi tanımayan insanlar buralara geldiklerinde ilk karşılaştıkları şey o kötü koku oluyordu. Devletin buraya gerekli hamleyi yapmasını bekliyorduk. Sağ olsun Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler o hamleyi başlattı. Bu şekilde Ünye’nin girişindeki çöp sorunu kökten çözülmüş oluyor. Bu bizim için mutluluk verici bir adım. Beklediğimiz şey gerçekleşti” şeklinde konuştular.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in üzerinin kapatılarak halka açık yeşil alan yapılması talimatını verdiği Ünye ilçesindeki çöp alanında çalışmalar aralıksız sürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in üzerinin kapatılarak halka açık yeşil alan yapılması talimatını verdiği Ünye ilçesindeki çöp alanında çalışmalar aralıksız sürüyor.

35 yıldan bu yana vahşi depolama yöntemiyle çöp dökülen yeri yeşil alan olarak hizmete sunacak olan Başkan Güler, vatandaşların takdirini topluyor. Başkan Güler, “Yapmış olduğumuz çalışmalar ile Ünye ilçemiz daha güzel bir yapıya kavuşmuş olacak. 80 dönümlük bu araziyi vatandaşlarımızın faydalanabileceği bir yer olarak kullanacağız” dedi.

REHABİLİTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ünye’de yer alan çöp yığınının bir an önce kaldırılması talimatı veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “16 Temmuz 2019’dan itibaren Ünye ilçemizde bulunan çöp alanına alım durduruldu. Mevcut bölgeye 1.000 kamyon ile hafriyat toprağı serildi. Rehabilite çalışmalarımız devam ediyor. Bu şekilde Ünye ilçemiz daha güzel bir yapıya kavuşmuş olacak. Buraya bir daha çöp dökülmeyecek. 80 dönüm yerden muhteşem bir alan kazanarak burayı vatandaşlarımızın faydalanabileceği bir yer olarak kullanacağız. Halka açık yeşil alan buraya çok yakışacak” diye konuştu.

“ÇÖP SORUNU KÖKTEN ÇÖZÜLÜYOR”

Ünye’deki 35 yıllık çöp sorunun ortadan kaldırılmasından büyük memnuniyet duyan vatandaşlar ise Başkan Güler’e teşekkür ederek, “Buradaki en büyük sorun çöptü. Uzun yıllar boyunca buradaki çöp sorunuyla uğraştık. Çevreye çok fazla koku saçılıyordu. Çevre okullardaki öğrenciler çöp kokusundan pencerelerini açamıyorlardı. Ünye çok güzel bir şehir ancak ilçemizi tanımayan insanlar buralara geldiklerinde ilk karşılaştıkları şey o kötü koku oluyordu. Devletin buraya gerekli hamleyi yapmasını bekliyorduk. Sağ olsun Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler o hamleyi başlattı. Bu şekilde Ünye’nin girişindeki çöp sorunu kökten çözülmüş oluyor. Bu bizim için mutluluk verici bir adım. Beklediğimiz şey gerçekleşti” şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.