ÜNYE’DE S PLAKA İÇİN YENİ İHALE YAPILACAK

Yaşam 15.01.2018 - 09:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4209+ kez okundu.
 

ÜNYE’DE S PLAKA İÇİN YENİ İHALE YAPILACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) 2018 yılı ilk olağan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Ünye’de henüz S plaka alamamış araçlar için 25 Ocak 2018 tarihinde yeniden ihale yapılmasına karar verildi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek’in başkanlığında yapılan toplantıda toplam 10 madde görüşüldü. 9 madde kabul edilip karara bağlanırken, 1 madde incelenmek üzere komisyona havale edildi.   İHALE TARİHİ “25 OCAK 2018”   Genel Sekreter Civelek, Ünye ilçesinde S plaka alamayanlar için ikinci bir ihale yapacaklarını söyleyerek, “Altınordu ve Fatsa’dan sonra Ünye ilçemiz için de 166 adet tahditli S plaka satış ihalesi gerçekleştirmiştik. 40 bin TL + KDV muhammen bedel üzerinden kapalı teklif usulüyle yapılan ihalede muhammen bedel ve üzerinde teklif veren 28 gerçek ve tüzel kişi, tahditli S plaka almaya hak kazanmıştı. Şimdi geriye kalan plakalar için 25 Ocak 2018 tarihinde tekrar ihaleye çıkıyoruz” dedi.   GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLEREK KARARA BAĞLANDI   Toplantının diğer gündem maddelerinde yer alan Altınordu ve Fatsa ilçesinde muhtelif cadde ve sokaklarda trafik düzenlemesinin yapılması, Ordu Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde faaliyet gösteren toplu taşıma araçlarının güzergâh değişikliği, Altınordu ilçesinde faaliyet gösteren ticari plakalı araçların durak değişikliği, Büyükşehir Belediyesi sınırlarında Ticari (M-D) plakalarda kapasite artırımı talepleri ile Ünye Şehirlerarası Otobüs Terminalinde 8 araçlık taksi durağının açılması için ihalenin yapılmasına dair teklifler de görüşülerek kabul edildi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) 2018 yılı ilk olağan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Ünye’de henüz S plaka alamamış araçlar için 25 Ocak 2018 tarihinde yeniden ihale yapılmasına karar verildi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek’in başkanlığında yapılan toplantıda toplam 10 madde görüşüldü. 9 madde kabul edilip karara bağlanırken, 1 madde incelenmek üzere komisyona havale edildi.

 

İHALE TARİHİ “25 OCAK 2018”

 

Genel Sekreter Civelek, Ünye ilçesinde S plaka alamayanlar için ikinci bir ihale yapacaklarını söyleyerek, “Altınordu ve Fatsa’dan sonra Ünye ilçemiz için de 166 adet tahditli S plaka satış ihalesi gerçekleştirmiştik. 40 bin TL + KDV muhammen bedel üzerinden kapalı teklif usulüyle yapılan ihalede muhammen bedel ve üzerinde teklif veren 28 gerçek ve tüzel kişi, tahditli S plaka almaya hak kazanmıştı. Şimdi geriye kalan plakalar için 25 Ocak 2018 tarihinde tekrar ihaleye çıkıyoruz” dedi.

 

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLEREK KARARA BAĞLANDI

 

Toplantının diğer gündem maddelerinde yer alan Altınordu ve Fatsa ilçesinde muhtelif cadde ve sokaklarda trafik düzenlemesinin yapılması, Ordu Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde faaliyet gösteren toplu taşıma araçlarının güzergâh değişikliği, Altınordu ilçesinde faaliyet gösteren ticari plakalı araçların durak değişikliği, Büyükşehir Belediyesi sınırlarında Ticari (M-D) plakalarda kapasite artırımı talepleri ile Ünye Şehirlerarası Otobüs Terminalinde 8 araçlık taksi durağının açılması için ihalenin yapılmasına dair teklifler de görüşülerek kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.