UMKE EKİPLERİNE EĞİTİM

Gündem 04.04.2019 - 17:01, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3889+ kez okundu.
 

UMKE EKİPLERİNE EĞİTİM

İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı olan ve gönüllü olarak görev yapan Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekiplerine, zorlu arazi koşullarında araçların kullanımı konusunda eğitim verildi.

İl Sağlık Müdürlüğüne  bağlı olan ve gönüllü olarak görev yapan Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekiplerine, zorlu arazi koşullarında araçların kullanımı konusunda eğitim verildi.  Ordu Gezenbilir Off-Road kulübü eğitmenleri tarafından verilen eğitim çerçevesinde UMKE görevlilerine, kullanmış oldukları araçların farklı arazi koşullarında sürüş teknikleri, vinç kullanımı ve sürüş destek sistemlerinin doğru kullanımı konusunda eğitim verildi.  Gülyalı Tepealtı mevkii Halk plajı alanında verilen ve 39 kişinin katıldığı eğitim 2 gün sürdü.  HABER MERKEZİ
İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı olan ve gönüllü olarak görev yapan Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekiplerine, zorlu arazi koşullarında araçların kullanımı konusunda eğitim verildi.

İl Sağlık Müdürlüğüne  bağlı olan ve gönüllü olarak görev yapan Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekiplerine, zorlu arazi koşullarında araçların kullanımı konusunda eğitim verildi. 
Ordu Gezenbilir Off-Road kulübü eğitmenleri tarafından verilen eğitim çerçevesinde UMKE görevlilerine, kullanmış oldukları araçların farklı arazi koşullarında sürüş teknikleri, vinç kullanımı ve sürüş destek sistemlerinin doğru kullanımı konusunda eğitim verildi. 
Gülyalı Tepealtı mevkii Halk plajı alanında verilen ve 39 kişinin katıldığı eğitim 2 gün sürdü.  HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.